Notícies | Agenda

Peralada

Vilanova de la Muga esdevé la capital del clown per un dia

Vol esdevenir un revulsiu per al poble i una plataforma de mercat també a programadors
22-05-2012 14:37
0 vots

Seran quinze espectacles de petit format i gratuïts, a excepció d’una proposta de Cascai Teatre, els que donaran vida al llarg d’aquest dissabte a la primera Fira del Clown de Vilanova de la Muga. Una iniciativa innovadora a la comarca que vol esdevenir un revulsiu per al poble i una plataforma de mercat dirigida no només al públic en general, sinó també a programadors.

La Fira del Clown neix com una proposta original i diferent, com explica un dels coordinadors, Miquel Brugat, feta a partir dels esforços d’un col•lectiu –la comissió de Festes de Vilanova– que va creure en una idea i l’ha sabut transmetre a les institucions i totes les cases col•laborades.

El programa d’aquesta primera fira posa Vilanova com a gran escenari “fent referència a un dels orígens de la paraula pallasso pagliaccio que significa sac de palla. Per acollir tots els muntatges, professionals i amateurs, s’instal•laran a tres escenaris, un dels quals, la plaça de l’Església, s’ha batejat com ClownExpress on es faran espectacles breus, d’entre 5 i 30 minuts de durada. Els altres espais seran la Sala i El Passeig.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]