Notícies | Agenda

LA JONQUERA

´Coses i Moments´ a Can Laporta

Wernher Cools exposa en aquest espai de la Jonquera fins al 26 de novembre
0 vots
Wernher Cools exposa en aquest espai de la Jonquera fins al 26 de novembre Wernher Cools

Wernher Cools exposa en aquest espai de la Jonquera fins al 26 de novembre Wernher Cools

L'exposició de pintures i escultures "Coses i Moments" a càrrec d’en Wernher Cools és la protagonista de la mostra d etardor que, a aprtir del 12 de novembre, es pot visitar als Porxos de Can Laporta.

En aquesta mostra l’artista ens convida a descobrir el seu petit món fet de coses i moments, de temes variats segons les trobades i les experiències que et regalen el dia a dia. No hi ha un únic tema, ni un únic color. La vida és variada, la pintura d’en Wernher no pot ser menys. Intenta fer una pintura decorativa, harmoniosa, sense pretensions ni inquietuds on es plasmen moments que pera ell varen ser positius i només desitja que una mica d’ aquella positivitat ens arribi a nosaltres tot mirant les seves pintures i escultures.

Wernher Cools en les seves paraules

"Nascut a Brussel el 1966, no ha estat fins l'any 2002 que per estranyes circumstàncies vaig descobrir l'apassionant món de la pintura en carn pròpia. La meva primera professora va ser Anna Maria Constanseau de Castelló d'Empúries. Després de participar en dues exposicions col.lectives l'any 2003, vaig fer dues exposicions més, individuals, una a Castelló d'Empúries i una altra a Centelles (Osona). Després he seguit estudiant pintura durant dos anys més al centre de la Mercè de Girona abans de deixar els pinzells per l'escultura. Finalment el 2009 em vaig decidir a tornar a la pintura, explorant noves formes i colors."

Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20 h (per l’entrada del c. Major), dissabtes de 17 a 20 h i diumenges de 10.30 a 14 h (per l’entrada del c. Vell), fins al dia 26 de novembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: