Notícies | Agenda

Nits de terror enmig del bosc, a Sant Tomàs de Fluvià

«Horror Forest», proposa una experiència pertorbadora per Halloween
31-10-2019 09:17
0 vots
Horror Forest proposa una experiència pertorbadora i de terror

Horror Forest proposa una experiència pertorbadora i de terror

Personatges torturats, éssers de l’inframon que deambulen a la recerca de víctimes, arbres que criden, una escenografia pertorbadora i una experiència aterradora és el que proposa Horror Forest, un passatge del terror nocturn situat dins un bosc de 5 hectàrees al municipi de Sant Tomàs de Fluvià. Es tracta d’una proposta aterridora amb concepte escape room que durarà entre 30 i 40 minuts per oferir al públic una experiència de tres nits: el 31 d’octubre, l’1 i 2 de novembre en diferents franges horàries, «amb la intenció que l’any que ve pugui allargar-se més dies», explica el promotor de l’activitat, Eduard Tolos.

La iniciativa respon a l’objectiu d’oferir noves alternatives per a una festa, la del terror, que cada any guanya més adeptes. «Els temes de terror funcionen molt bé perquè la gent té ganes de divertir-se i passar por». De moment la venda d’entrades avança a bon ritme i s’espera arribar als quatre-cents participants en aquesta primera edició. El preu de l’entrada és de tretze euros. La reserva online es pot fer a través del web www.horrorfest.com. Fa uns dies es va fer una preestrena amb coneguts actors de TV3 com Irene Escolar, Carlos Cuevas, Marc Martínez, o Ricardo Gómez i l’experiència va ser un èxit.

Horror Forest ofereix un esdeveniment únic, on passen successos inexplicables. El passatge transcorre pels camins d’un gran bosc decorat per artistes com l’empordanesa Ana Novella i amenitzat per actors de tot Girona i de l’Empordà. L’entrada al passatge s’efectuarà en grups d’entre 8 i 10 persones, que romandran juntes durant tot el recorregut i aniran avançant de forma sigilosa intentant superar tot tipus de reptes. Poden venir sols, en parella o en grups reduïts. També hi ha l’opció VIP per assegurar-se de gaudir de l’experiència en una sessió privada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Un home que va sortir del format de Telecinco relata la seva experiència
Deixa el teu comentari
Molts experts la consideren com la ficció que substituirà el buit que va deixar la sèrie d'HBO [..]