Notícies | Agenda

Cantallops

Quarta edició del Market entre vinyes de Masia Serra

Una experiència entorn del món del vi, la gastronomia, l'artesania i la música.
01-08-2019 10:15
0 vots
Masia Serra organitza la quarta edició del Market entre vinyes MS

Masia Serra organitza la quarta edició del Market entre vinyes MS

El celler Masia Serra de Cantallops organitza la quarta edició del Market entre vinyes aquest dissabte. De 6 de la tarda a les 3 de la matinada, hi seran presents diverses parades de creadors artesans de l'Empordà, amb els quals el celler comparteix sinergies i que presentaran els seus productes.

L'oferta gastronòmica s'amplia amb les millors foodtrucks del moment, i la festa estarà animada per la "millor música actual i de sempre", segons expliquen el seus organitzadors.

El MasiaMarket, l'únic mercat entre vinyes a l' Empordà, està pensat com un esdeveniment per compartir amb família i amics, per lo que els nens també podran gaudir de diferents tallers infantils.

El celler Masia Serra de Cantallops es consolida com un dels cellers "més dinàmics a l'Empordà" a l'hora d'oferir una amplia varietat d' experiències úniques als seus visitants.

La filosofia de Masia Serra és present en cada un dels esdeveniments que organitzen: "Compromís amb el territori, qualitat en el servei i en el producte, passió en el que fan, i fer sentir a tothom que els visita com a casa", expliquen.

Juntament amb les experiències que ofereixen durant tot l'any, sempre relacionades amb el món del vi, tals com diferents tipus de visites i tasts maridats amb els seus vins, pícnics entre vinyes, rutes amb bicicleta elèctrica o segway, tallers temàtics per a diferents públics, caminades de natura, i visites a espais històrics i culturals; aquest 2019 han preparat la quarta edició de MasiaMarket, gaudint del paisatge que els envolta, el vi, la cultura, la gastronomia, i les magnífiques postes de sol entre les seves vinyes, just al peu de l'Albera.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: