Notícies | Agenda

Cistella

La Fira del Pa de Cistella innova amb el Tastapa

Es fa diumenge i coincideix amb els actes de la Festa Major que comença aquest divendres a la nit amb màgia
05-07-2019 13:14
0 vots
La Fira del Pa inclou tota mena d'actes FRANCESC AGUILERA

La Fira del Pa inclou tota mena d'actes FRANCESC AGUILERA

Amb la voluntat de potenciar la sisena edició de la Fira del Pa, l'Ajuntament de Cistella ha apostat per incloure-la dins els actes de la Festa Major d'estiu, que se celebra des d'aquest divendres fins diumenge. «Ens ha suposat un major esforç però creiem que podrà ser molt positiu», explica la regidora de Cultura, Pili Martín.

Una de les novetats de la fira és el Tastapa, que consistirà en una degustació de «tapes amb la base feta de pa i acompanyades de productes populars i típics de la cuina catalana». Amb el Tastapa, Martín explica que «hem volgut fer un petit homenatge a la cuina senzilla i tradicional de la nostra cultura». La fira, però, tindrà altres al·licients com parades de venda de pa i artesania, tallers infantils per elaborar pa i xerrades a l'entorn del producte. No faltaran tampoc sardanes amb Els Rossinyolets i havaneres amb Terra Endins.

La fira, que es fa diumenge, s'emmarca dins la festa d'estiu, que arranca divendres a la nit amb un espectacle de màgia de Raul Black a la Sala del Trull. Dissabte, a les 9 del matí, es proposa una caminada pels voltants del poble; festa de l'escuma a les 12 del migdia i un sopar de festa major, a les 9 del vespre. La nit la clourà el ball amb Stop 80. Pili Martín diu sentir-se «il·lusionada» com a regidora de Cultura. «Tot i que cada un del govern municipal s'encarrega d'una regidoria, la feina que fem és d'equip, aportem les nostres propostes i les consensuem entre tots i totes», confirma, tot afegint que «el meu objectiu és treballar per al poble i fer-ho el millor possible».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]