Notícies | Agenda

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador viu la festa major amb actes per a tots els públics

L'animació infantil, la música jove, les sardanes i el ball omplen la programació del cap de setmana
18-01-2019 18:55
0 vots
Wasa Corporation actuarà dissabte a la nit per al públic juvenil

Wasa Corporation actuarà dissabte a la nit per al públic juvenil

Sant Pere Pescador viu aquest cap de setmana la seva festa d'hivern, dedicada a Sant Sebastià amb tres dies d'activitats que pretenen engrescar a tots els públics.   La festa inclou aquest dissabte  propostes per al públic infantil i juvenil, destaca la  regidora de Festes, Mercè Ylla. Al migdia, l'activitat continuarà al centre cívic amb un clàssic de festa major, un espectacle d'animació infantil a càrrec de la compa­nyia La Cremallera. La Cremallera Teatre és una companyia fundada el març del 2001, on hi han confluït professionals de moltes disciplines del món del teatre, tots amb anys d'experiència en el seu camp, des de pallassos, actors, acròbates, titellaires, escenògrafs, músics, pirotècnics i malabaristes. Serà a dos quarts de dotze de la nit quan els més joves podran gaudir de la festa, al mateix escenari, amb un doble concert a càr­rec de The Covers Band i Wasa Corporation. 

Amb la voluntat de seguir apostant per la varietat i la qualitat i després de l'èxit de l'any passat, la programació es va obrir divendres amb una proposta teatral, que «volem que ja quedi establerta dins el programa» explica Ylla. El grup Taller de Teatre va representar una versió de l'obra M'esperaràs?, de Carles Alberola, al centre cívic.

El diumenge la festa coincideix amb sant Sebastià, «el que permetrà que els santperencs puguin gaudir encara més de les activitats que aquest dia es proposen». Serà una jornada d'actes tradicionals que arrencaran a les onze del matí amb una missa amb la Coral Castellonina: «Entre els components que la formen, hi ha una desena que són de Sant Pere i ens ha semblat interessant que poguessin actuar al poble, cantant la missa de la festa». Tot seguit hi haurà sardanes amb la cobla Ciutat de Girona a la plaça Major. A les sis de la tarda, al centre cívic, pujarà a l'escenari La Principal de la Bisbal que oferirà concert i ball per tancar a bon ritme la festa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El jugador de bàsquet mostra la seva faceta més desconeguda davant les càmeres