Notícies | Agenda

Llers

Hotel Cochambre anima Llers en la seva festa major d'hivern

També està previst l'actuació dels Cantaires de Llers i sardanes amb la cobla Selvatana
11-01-2019 16:13
0 vots
Els cantaires de Llers AMICS DE LLERS

Els cantaires de Llers AMICS DE LLERS

Aquest dissabte, a partir de mitjanit, Hotel Cochambre s'encarrega d'engrescar el públic de Llers en el que serà el plat fort de la festa major d'hivern d'aquest poble. La banda de versions, molt coneguda arreu del territori, oferirà el clàssic espectacle amb un toc de teatre i molta ironia que tant ha triomfat des de l'any 2000, quan va néixer la banda liderada per Benito Inglada. «Esperem que aquest grup atraigui molta gent i la festa sigui tot un èxit, també per la resta d'activitats que hem organizat», explica l'alcalde de Llers, Carles Fortiana.

Altres activitats com l'actuació infantil de Miquelet Pallasso, dissabte a les quatre de la tarda al centre recreatiu del poble, o el Campionat de partides ràpides d'escacs que organitza el Club d'Escacs Dotze Castells, a la mateixa hora.

De cara a diumenge, l'Ajuntament ha organitzat la missa solemne, a les dotze, amb els Cantaires de Llers, a les cinc de la tarda, hi haurà sardanes amb la cobla Selvatana, i després tindrà lloc el concert de fi de festa i ball, a càr­rec de la mateixa formació.

El diumenge, també hi haurà temps per a l'esport, ja que s'ha inclòs en el programa de la festa major el partit de futbol de Quarta Catalana que disputaran el Llers contra l'Espolla, a les cinc de la tarda.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]