Notícies | Agenda

Fortià

Fortià presenta una festa amb molta col·laboració veïnal

Els veïns impulsen un passeig amb ponis, una sortida ornitològica i una visita guiada pel poble
11-01-2019 16:03
0 vots
Carles Pujol i Josep Serra animen la nit de dissabte RADIOCASSETTENIGHT

Carles Pujol i Josep Serra animen la nit de dissabte RADIOCASSETTENIGHT

Fortià celebra la seva festa major d'hivern aquest cap de setmana, Sant Julià i Santa Basilissa. Des del divendres
i fins al diumenge, l'Ajuntament ha previst un conjunt d'activitats per a tots els públics, que segueixen la mateixa estructura dels últims anys. Així, com a voluntat del consistori, els actes de celebració s'iniciaran amb la presentació de l'exposició de Miquel Ruiz Avilés, titulada «Una altra manera de captar el món». «L'exposició és de l'any 2015-2016, però aprofitem per exposar-la al poble», explica l'alcalde de Fortià, Francesc Brugués. Al llarg de tota la setmana que ve, també estarà exposada.

La festa d'enguany compta amb tres noves col·laboracions dels veïns que, «de forma desinteressada volen aportar el seu gra de sorra», afirma l'alcalde. Per exemple, dissabte a partir de les deu del matí i fins a la una del migdia i diumenge a partir de dos quarts d'onze, al camp municipal, es farà un passeig amb ponis. Les altres dues activitats que es faran per iniciativa veïnal són una sortida ornitològica i una visita guiada. La sortida ornitològica per conèixer els ocells més comuns de la zona de Fortià serà diumenge a partir de les vuit del matí i se sortirà dels Paradells. La visita guiada, anomenada «Recorregut pel Fortià de la Segona República», serà a les onze del matí. «Ja es va fer per les Jornades Europees del Patrimoni, però ara en fem una segona tongada», diu Brugués.

Dissabte a partir de les deu de la nit, es fa el tradicional playback popular, acompanyat dels #RadioCassetteNight, un clàssic «que la gent de Fortià cada any demana». Finalment, es presentaran els equips de futbol del Fortià, dissabte a les dotze del migdia, i també hi haurà sardanes i ball, diumenge amb els Rossinyolets i La Chatta, respectivament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: