Notícies | Agenda

La festa de Cadaqués aposta pel públic jove i familiar

Inclou inflables i cinema per als petits i concert de nit amb els Julay's
14-12-2018 17:55
0 vots
Els Julay's actuen aquest dissabte a la nit a Cadaqués

Els Julay's actuen aquest dissabte a la nit a Cadaqués

La festa major d'hivern de Cadaqués obre la seva programació aquest dissabte amb un ampli ventall de propostes que s'allargaran fins al proper dimarts, 18 de desembre, dia de Santa Esperança, patrona del poble mariner. Cal destacar algunes activitats que tornen al programa com ara la nit de festa major, aquest dissabte a partir de dos quarts d'onze de la nit, a la Sala. Els protagonistes seran els Julay's i tot seguit hi haurà una Fluor-led Party amb DJ Adrià Ortega «per tal d'atraure l'interès dels més joves per la festa» asse­nyala la regidora de Festes, Eulàlia González, i continuant amb la línia del consistori d'apostar pel públic juvenil i infantil.

Contes de sorra
El mateix dissabte a les sis de la tarda i per al públic familiar s'ha programat Somnis de sorra. Art amb sorra, marionetes i música, un espectacle adreçat a tots els públics, a càrrec de la companyia I tu què pintes? Es farà al Teatre Art i Joia amb entrada lliure, com tots els actes de la festa. «Pel que fa al dinar popular, tradició del diumenge festiu, aquest any no es fa, ja que el pavelló municipal està en obres», recalca González.

Diumenge la festa continua amb el taller Poda l'olivera, que imparteix Tomàs Llop de l'associació l'Era. Es farà a partir de dos quarts de deu del matí, al Teatre Art i Joia. Per assistir-hi cal preinscriure's fins al dia 14 a l'Oficina de Turisme. Al mateix escenari, a les cinc de la tarda, els més petits tornaran a ser protagonistes amb la projecció de cinema Se armó el belén.

L'últim dia de la festa major serà el dimarts, dia 18. Durant tot el dia, al Passeig s'instal·laran jocs i inflables per a la mainada. En cas de mal temps es traslladarien a la Sala Amistat. L'Ofici Solemne de Festa Major i la Cantada de Nadales amb la participació de la Coral del Casal de la Gent Gran Art i Joia s'ha previst a les onze del matí, a l'església de Santa Maria. Just al migdia la festa convoca totes les famílies de Cadaqués a Es Portal per fer-se una gran foto de família. «És una iniciativa que es fa cada quatre anys i que estava prevista fer per la festa del 2017 però a causa del mal temps es va haver d'ajornar».
La jornada segueix amb una audició de sardanes interpretades per la Cobla Vila de la Jonquera a dos quarts d'una, al mateix espai. Finalment la Gran Quina de Festa Major clou la programació festiva al bar Casino, a les cinc de la tarda.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]