Notícies | Agenda

Garriguella

Garriguella celebra la festa de Santa Eulàlia amb màgia

Les novetats d'aquest any són una arrossada per la Marató de TV3 i el ball de la tarda de diumenge
07-12-2018 15:10
0 vots
El mag Eduard en ple espectacle

El mag Eduard en ple espectacle

El poble de Garriguella celebra aquest cap de setmana de pont la seva festa major d'hivern on ha previst activitats per a tots els públics des de dijous 6 fins diumenge 9 de desembre. El regidor de Festes i Esports, Ernest Padern, explica que «el fet que sigui pont fa que vingui molta més gent a la festa, que té molt bona acollida. De fet, la gent del poble s'hi implica molt i ens demana de quina manera ens poden ajudar».

Els actes comencen dijous amb la gran quina del Tocavents de l'Albera, a les 6 de la tarda, a la sala Polivalent, per segon any consecutiu. El joc consistirà en nou quines, una quina extra amb un televisor, un espatllot a cada línia i premis sorpreses, amb servei de bar i entrepans per a tothom. I divendres, cinema infantil amb «Zootròpolis», a la sala Sindicat, organitzat per l'AMPA de l'escola Joaquim Gifré.

Pel que fa a dissabte, a les 4 de la tarda, Anem a buscar el tió, amb els Tocavents de l'Albera. Els més petits de la casa s'endinsaran al bosc per viure un dels moments més màgics, pocs dies abans de viure la celebració de Nadal. La sortida és des del cementiri vell i cal reservar plaça. Just després, tindrà lloc una xocolatada per a tothom i màgia amb el Mag Eduard.

Finalment, diumenge, se celebra la missa solemne a l'església de Santa Eulàlia, a un quart d'una del migdia i una arrossada popular, que «després de tres anys de fer-se, per primer cop col·labora amb la Marató», explica Padern. A la tarda es farà el concert de fi de festa, a càr­rec dels Blue Moon, per tal que tingui més afluència de gent. Padern vol agrair la col·laboració de tothom, per avançat, ja que fa possible que es faci la festa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: