Notícies | Agenda

Roses

Joan Chamorro i Alba Armengou actuen al 1935 Cafè Bistrot de Roses

El concert es fa divendres dins el cicle Jazz&Tapes programat cada primer divendres de mes
04-12-2018 10:43
0 vots
Joan Chamorro i Alba Armengou. GRUP TERRAZA

Joan Chamorro i Alba Armengou. GRUP TERRAZA

Aquest divendres, 7 de desembre, a les 9 del vespre, el 1935 Cafè Bistrot by Terraza de Roses, acollirà un concert molt especial, amb la presència de Joan Chamorro (contrabaix), el gran músic de jazz català, acompanyat d'Alba Armengou (veu, trompeta i saxo), ambdós de la Sant Andreu Jazz Band.

Aquest concert s'emmarca en el cicle Jazz&Tapes que se celebra el primer divendres de cada mes, i que el 1935 Cafè Bistrot, del Grup Terraza, va iniciar el passat mes de juny, amb una gran acollida tant entre el públic local com entre els turistes que visiten la comarca.

La presència de Joan Chamorro en aquest concert serà la millor manera de donar la benvinguda a les festes de Nadal, i per això el xef del Grup Terraza ha preparat una carta de tapes especial i específicament creada per aquest concert.

El cicle Jazz&Tapes s'ha convertit, gràcies a un acord entre el Grup Terraza i la reconeguda banda Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel mateix Joan Chamorro, en una plataforma per portar els joves talents del jazz català a l'Empordà.

La setmana passada es va renovar aquest acord de col·laboració perquè el 1935 Cafè Bistrot by Terraza segueixi comptant amb els joves talents de la Sant Andreu Jazz Band durant l'any 2019, dintre del cicle Jazz&Tapes.

És imprescindible reservar taula per aquest sopar de tapes amb concert a info@hotel1935.com o per telèfon al 972 45 99 60.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: