Notícies | Agenda

Roses

«Mala broma» reflexiona sobre quins són els límits de l'humor

L'obra de Jordi Casanovas es representa aquest dissabte al Teatre de Roses
16-11-2018 14:18
0 vots
Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Múñoz seran a l'escenari DAVID RUANO

Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Múñoz seran a l'escenari DAVID RUANO

Pot una broma canviar-te la vida? Pot obrir portes que mai haurien d'obrir-se? La resposta potser la podran donar els espectadors que vagin aquest dissabte, a les 9 del vespre, al Teatre Municipal de Roses. S'hi representa l'obra «La mala broma» de Jordi Casanovas, un dels dramaturgs catalans amb més projecció. Interpretada amb molt d'encert per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz, la peça fa pensar sobre quins són els límits de l'humor i sobre què amaga cadascú en el seu interior.

Aquesta comèdia negra, que el febrer passat es va veure a Figueres amb un gran èxit de públic, discorre entre escenes molt divertides i escenes totalment tràgiques que sorprenen a la platea. En aquest sentit, els girs de l'argument són constants, alguns d'ells totalment inesperats.

Què ens ofèn i què no

Més enllà de l'argument, a l'espectador que veu «La mala broma» se li genera tota mena de preguntes, però sobretot quin tipus de persona és en funció de què l'ofèn i de què no. Això sorgeix arran del comportament de cadascun dels tres protagonistes dalt de l'escenari: un humorista que ha triomfat, un altre que ha fracassat i que ara és periodista, i la seva dona que és qui pateix la broma. Aquesta comèdia tan celebrada ha estat dirigida per Marc Angelet i produïda per la Sala Muntaner. Ara es troba en plena gira.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: