Notícies | Agenda

Figueres

Tequatre trenca la dinàmica i aposta per una comèdia fresca i farcida d'embolics

La companyia presenta el seu nou muntatge «Ens ha caigut la sogra» aquest divendres a Figueres
16-11-2018 14:07
0 vots
L'elenc de Tequatre ha crescut per donar vida a aquesta obra TEQUATRE

L'elenc de Tequatre ha crescut per donar vida a aquesta obra TEQUATRE

Els darrers anys, la companyia Tequatre ha apostat per portar a escena obres dramàtiques amb molt contingut. Per trencar la dinàmica, els seus responsables han triat ara una comèdia «lleugera, fresca i poc coneguda» del dramaturg català Lluís Coquard. «Ens ha caigut la sogra» és una obra «senzilla» que planteja problemes familiars amb els quals el públic s'hi podrà sentir reflectit. Es representa aquest divendres, a les 9 del vespre, dissabte, a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre i diumenge, a les 12 del migdia, al Teatre El Jardí de Figueres.

L'argument és prou sucós i se centra en una família jove que, al cap d'un mes d'emancipar-se dels pares, veu com la sogra, que s'acaba de separar del senyor Borrell, se'ls instal·la a casa. Això genera tota mena de situacions divertides. Malgrat estar ambientada als anys 70, «l'obra ens parla de problemes reals, de relacions normals i de maneres de pensar», comenta Jaume Pujadas, membre de la companyia qui, en aquesta ocasió, interpreta dos personatges del tot antagònics. «El repte és no generar confusió», reconeix.

Per representar aquesta comèdia, dirigida per Àngels Barrientos, Tequatre ha ampliat el seu elenc amb cares noves i actors provinents d'altres companyies, una pràctica que permet duplicar repartiments, quelcom que «enriqueix l'actor i el públic». Com en altres ocasions, la posada en escena es farà dalt de l'escenari amb el públic a tocar. L'espai petit on es mouen els actors «garanteix la proximitat amb la gent i això és un avantatge perquè no t'obliga a projectar la veu i et permet una interpretació més natural».

L'elenc humà

Tequatre farà quatre representacions d'«Ens ha caigut la sogra». Serà la primera obra teatral que es faci al Teatre El Jardí després de les obres. Les entrades estan totes venudes a excepció de la funció de diumenge que, per primer cop, es farà al migdia. Els actors són: Cristina Carbonell, Isaac Rodríguez, Rubén Gifreu, Carme Magester, Debora Correia, Jaume Pujadas, M. Àngels Galí i Marta Juan. A la llum i el so, Jordi Llongueras.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
La cançó formarà part de la banda sonora d'un capítol de la sèrie d'HBO 'Euphoria' [..]