Notícies | Agenda

Figueres

Tourist Club 65 proposa viure un gran concert d'Any Nou l'1 de gener a Figueres

L'agència de viatges organitza aquesta vetllada on actuarà l'Orquestra Filharmònica de Catalunya
09-11-2018 13:40
0 vots
La música anirà a càrrec de la Filharmònica de Catalunya OCE

La música anirà a càrrec de la Filharmònica de Catalunya OCE

L'agència de viatges Tourist Club 65 promou l'organització d'un gran concert d'Any Nou a Figueres. La proposta cultural es farà l'1 de gener als Cinemes Las Vegas i anirà a càrrec de l'Orquestra Filharmònica de Catalunya que interpretarà valsos i danses vieneses i composicions catalanes. Les entrades per assistir al concert ja s'han posat a la venda al preu de 45 euros, a les mateixes oficines de Tourist Club 65, ubicades al carrer Nou, 147. La resposta del públic, de moment, és molt bona, amb un 40 per cent de l'aforament venut.

Joan Mundet, propietari de Tourist Club 65, explica que els darrers anys, des de la seva agència, «programàvem, per aquestes dates, sortides per anar al Palau de la Música». «Vaig pensar que podria ser bo per Figueres organitzar un esdeveniment a la ciutat que tingués un cert aire de festa».

La gran gala concert d'Any Nou Figueres 2019 començarà a les 7 de la tarda tot i que les portes de la sala ja s'obriran una hora abans. Previ el concert, el hall de Las Vegas estarà amenitzat amb música tradicional catalana interpretada en directe. Ja dins de la sala, l'Orquestra Filharmònica de Catalu­nya, integrada per trenta-sis músics i liderada pel director figuerenc Carles Coll, interpretarà una selecció de peces especialment pensades per a l'ocasió. El concert tindrà dues parts i inclourà diferents sorpreses molt especials per al públic assistent.

Joan Mundet reconeix que, en ser una iniciativa totalment privada, té els seus riscos, però confia «que els figuerencs ho veuran com un esdeveniment positiu per a la ciutat». En aquest sentit, des de l'agencia Tourist Club 65 han volgut agrair «per endavant a tots els amants de la música la seva assistència».

Aquesta iniciativa privada també serà possible gràcies a diferents col·laboradors com Forn la Barceloneta, Casino de Peralada, Meca Màster, Setmanari Empordà, Copisteria Esteve, Flors Caterina, Cinemes Las Vegas, Mediterrània Dansa, Depalol Visuals & Maping, Vivers Pla Verd, Hotel Pirineus, Grup Oliveda, Ràdio Cabanes i Autocars Roca.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

No t'ho pots perdre. . .

Televisió

Deixa el teu comentari
Algunes plataformes avancen els llançaments per a una Setmana Santa sense sortir de casa
Deixa el teu comentari
Ha realitzat també un directe amb Movistar Plus per promocionar la nova temporada