Notícies | Agenda

Albanyà

Albanyà promou l'esperit boletaire amb la Fira del Bolet

La iniciativa, que arriba a la vuitena edició, inclou exposicions, espectacles de carrer, degustacions i tallers
19-10-2018 13:18
0 vots
L'exposició de bolets és un dels punts centrals de la fira BORJA BALSERA

L'exposició de bolets és un dels punts centrals de la fira BORJA BALSERA

Per vuitè any consecutiu, Albanyà torna a acollir, aquest cap de setmana, la Fira del Bolet que es farà entre el càmping Bassegoda i el mateix nucli del poble. Una de les novetats d'aquest any és la desaparició del concurs de bolets, ja que el temps no ha estat propici per trobar bolets, tot i que sí que es manté l'exhibició pública de bolets tòxics i comestibles i un tast de cuina feta amb aquest producte i elaborada pels membres de la comissió de festes.

Per donar un toc més festiu a Albanyà, des de fa dies, els nens de l'escola de Lliurona treballen amb material reciclat i paper per elaborar la decoració de la fira. També es faran tallers, el mateix dissabte, al càmping i, a la tarda, si el temps ho permet, es penjaran els treballs pels carrers.

Col·laboració de tot el poble
La fira, pròpiament dita, obrirà les portes diumenge a les 10 del matí. Hi haurà una sèrie de parades d'artesania i alimentació i moltes també promogudes pels mateixos veïns d'Albanyà que posaran a la venda des de bolets fins a coques o plantes. «Tothom mira de col·laborar d'una manera o altra», reconeix Roser Bech, membre de la comissió organitzadora. El plat fort de la fira serà l'exposició de bolets a l'entrada de l'església, bolets que s'hauran recollit al llarg de la setmana i que s'exhibiran amb la seva respectiva explicació. Per anar més enllà, els bolets també es podran degustar gràcies als plats cuinats pels veïns.

A la fira, no hi faltarà un espectacle de circ amb Los Galindos, companyia que també s'encarregarà del pregó de la fira, i un conta-contes. A més, s'instal·laran tobogans i inflables.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
La cançó formarà part de la banda sonora d'un capítol de la sèrie d'HBO 'Euphoria' [..]