Notícies | Agenda

Figueres

Posen a la venda les entrades de la temporada teatral de Figueres

A partir de les 7 de la tarda a les taquilles del Teatre Municipal i també al web www.figueresaescena.com
13-09-2018 08:46
0 vots
S'estrenaran els jardins Puig Pujades amb un Shakespeare EMPORDA.INFO

S'estrenaran els jardins Puig Pujades amb un Shakespeare EMPORDA.INFO

Aquest dijous 13 de setembre, a partir de les 7 de la tarda, s'inicia la venda de les entrades per la temporada de tardor del Teatre Municipal de Figueres. La venda es farà físicament a les taquilles del mateix teatre o a través del web oficial figueresaescena.com. Una de les grans novetats de la temporada és la recuperació de l'espai del Teatre Municipal. Serà amb el Concert Ciutat el 28 d'octubre, així com amb els nous espectacles de les companyies locals Tequatre, amb la seva primera comèdia Ens ha caigut la sogra, i La Funcional Teatre, amb Ball "una crònica sentimental de Figueres al voltant de la sala de ball". L'obertura arriba després de deu mesos d"uns treballs de seguretat que eren molt necessaris" i que es completaran el gener amb el canvi de butaques, tal com va explicar l'alcaldessa Marta Felip durant la presentació de la temporada. Aquesta està integrada per una trentena de muntatges, a banda d'espectacles infantils a la biblioteca, entre els quals destaca l'estrena d'un escenari nou, a l'aire lliure, els Jardins Puig Pujades amb Tot va bé si acaba bé, de Shakespeare.

De la nova programació destaca la seva versatilitat. Com la temporada passada, bona part de les produccions, aprofitant que són muntatges petits, es faran a La Cate. Entre aquestes hi ha tres monòlegs: A.K.A., amb l'actor Albert Salazar; La nit de Molly Bloom, amb la figuerenca Àngels Bassas i Immortal, amb Bruno Oro. En teatre també cal destacar Els nens desagraïts, de Llàtzer Garcia, que es complementarà amb la projecció d'un film, La pols, dos dies abans. En aquest sentit, s'han potenciat moltíssim els actes paral·lels a les representacions per generar un debat, una reflexió.

La temporada també inclou molta música amb deu propostes, entre les quals destaca el flamenc de Jarapa o el jazz de La Madam Boogie. En menys mesura també és present la dansa amb L'Aire, amb Evoéh, guanyadors d'una Beca Agita, i Brut, de Marta Tor­rents. Tampoc faltarà una bona dosi de teatre amateur i un muntatge al voltant de la figura del clown, Rhumans, i que es complementa amb una taula rodona amb clowns de la comarca.


Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]