Notícies | Agenda

Peralada

Xavier Sabata presenta 'El Bis' al Festival de Peralada

L'estrena de l'espectacle de cabaret, amb Rafael Villalobos i Dani Espasa es fa a una de les terrasses de l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf, nou escenari del Festival
12-08-2018 12:28
0 vots
Xavier Sabata Miquel González – Shooting

Xavier Sabata Miquel González – Shooting

El contratenor Xavier Sabata, el director d'escena Rafael R. Villalobos i el director musical, Dani Espasa al capdavant d'un quartet de corda de Vespres d'Arnadí, tornen novament aquest diumenge al Festival Castell de Peralada, aquesta vegada coincidint tots tres per primera vegada en un muntatge, i ho fan presentant una proposta musical molt allunyada dels seus registres habituals. Sabata, artista resident de la present edició del Festival, es posarà a la pell del divo en un espectacle d'esperit cabareter. El Bis, així és com han titulat aquesta nova creació, neix després de l'ultima propina d'un concert, a partir del moment que el teló es tanca i les ovacions es converteixen en un ressò llunyà per l'artista. El tàndem Sabata – Villalobos ens proposen una experiència voyeurista, a treure el cap per una finestra oberta des d'on es pot observar el torrent existencialista que engoleix el divo a enfrontar-se a les seves inseguretats més íntimes, però també, i alhora, un retrat divertit i amable que humanitza aquesta figura sovint percebuda com a molt llunyana. L'espectacle és a les 22.00 hores.

Rafael R. Villalobos ha creat, en motiu del 25è aniversari del Golf Peralada, un espectacle molt eclèctic musicalment parlant, que pretén mostrar com és el divo, quines són les seves inseguretats, que li passa quan no està a escena. Tot això amb paraules del mateix Villalobos "s'ha fet a partir de tres premisses: passar-s'ho molt bé muntant l'espectacle, no fer patir a l'equip amb la seva preparació i per últim que el públic s'ho passi molt bé". L'Espectacle compta amb la col·laboració de Palomo Spain, pel que fa al vestuari.

Arriba doncs al Festival un nou espectacle de cabaret, un viatge musical transversal i anacrònic, amb arranjaments musicals de Dani espasa, que barreja obres com "Cor Mio" de F. Cavalli, "Mild und leise" de Tristan und Isolde de Wagner o Blue Angel d'Anthony and The Johnsons, esquitxat de referències que van des del teatre de l'absurd al cinema de Sofia Coppola, on Sabata fins i tot, s'atreveix a cantar de baríton.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: