Notícies | Agenda

Hotel Cochambre actuarà a la festa d'estiu de Maçanet de Cabrenys

Una desena d'activitats tindran lloc durant cinc dies al poble de l'Alt Empordà
29-06-2018 07:05
0 vots
Hotel Cochambre

Hotel Cochambre

El poble de Maçanet de Cabrenys celebra aquest cap de setmana la Festa Major d'estiu. Cinc dies de disbauxa amb activitats per a tots els gustos i edats.

La festa començarà avui amb el concert De Pel·lícula de la Coral de Maçanet i l'obra de teatre Pels pèls a càrrec d'Acting. A la nit, la música s'apoderarà de l'escenari de l'aparcament municipal amb el concert de Somboits. Una banda de ritmes llatins com el txa-txa-txa o la salsa acompanyant-ho de tocs de jazz i swing. Somboits compta amb un disc d'estudi, Sucre, el qual sonarà amb força avui a Maçanet de Cabrenys.
Entre el dissabte i diumenge tindran lloc les activitats més popular com la pedalada de BTT, el partit de futbol, la missa, les sardanes amb La Flama de Farners i les havaneres amb Els Cantaires de l'Estany.

Un dels punts àlgids de la festa serà el concert d'Hotel Cochambre demà a les 12 de la nit. La banda versiona les cançons mítiques dels anys 80 i 90 i les més actuals amb molt de ritme i humor. La Festa Major d'estiu de Maçanet finalitzarà el dilluns a la tarda a la piscina municipal amb els inflables infantils.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: