Notícies | Agenda

Rabós d'Empordà

El Festival Sons del Món oferirà quatre concerts en cellers de la DO Empordà

Ja s'ha venut més del 60% de l'aforament per veure Manu Guix Oficial, Judit Neddermann, Paula Valls i Maria del Mar Bonet, el 20 i 21 de juliol
19-06-2018 12:12
0 vots
La presentació s'ha fet als Cellers d'en Guilla

La presentació s'ha fet als Cellers d'en Guilla

Maria del Mar Bonet, Judit Neddermann, Manu Guix i Paula Valls són els quatre concerts programats pels dies 20 i 21 de juliol a diferents cellers de l'Empordà, dins el Festival Sons del Món. La DO Empordà col·labora de manera decidida en l'aposta pels concerts de format íntim del Festival, que aporten una personalitat única.Ja s'ha venut més del 60% de l'aforament i alguns cellers estan a punt d'exhaurir. La presentació de la programació s'ha fet aquest dimarts amb el president de la DO Empordà Xavier Albertí i el director del festival Xavier Pascual, als Cellers d'en Guilla,  a Delfià, on actuarà Manu Guix el proper 20 de juliol. El mateix dia actuarà Judit Neddermann a Vinya dels Aspres (Cantallops). El 21 de juliol hi haurà dos concerts més, dins la programació, Maria del Mar Bonet que portarà l'espectacle Què volen aquesta gent? al Celler Martín Faixó (Perafita) i Paula Valls que actuarà al Celler Espelt de Vilajuïga.

Sons del Món presenta un nou espot espectacular on es pot intuir la màgia que es viu als cellers, una experiència única que s'ha de viure almenys una vegada, assegura el director del Festival Xavi Pascual.

Vinya dels Aspres a Cantallops, Celler Martín Faixó al paratge de Perafita (Cadaqués), Celler Espelt amb la plana de l'Empordà als peus o el Celler d'en Guilla al bell mig de la plana són els quatre cellers que acolliran els concerts d'aquest any. Una proposta musical que any rere any exhaureix les entrades, les quals aquest 2018 van des dels 18€ als 25€ i es poden comprar a www.sonsdelmon.cat.

El Consell Regulador de la DO Empordà, que agrupa mig centenar de cellers de l'Alt i el Baix Empordà, col·labora de manera decidida en l'aposta per aquest format de concert de festival centrat en la música i el vi. Aquesta iniciativa forma part del Pla estratègic de la DO de donar suport a aquells esdeveniments que situen l'Empordà en l'epicentre de la seva proposta cultural, com en el cas de Sons del Món.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El jugador de bàsquet mostra la seva faceta més desconeguda davant les càmeres