Notícies | Agenda

Vilajuïga

L'artista Carmen García presenta 'El duelo de la mirada' al celler Espelt

Es tracta d'una artista multidisciplinar i aquesta és la seva primera exposició individual
19-06-2018 09:25
0 vots
Una de les obres de l'artista CARMEN GARCIA

Una de les obres de l'artista CARMEN GARCIA

L'artista Carmen García presenta, aquest divendres, la seva primera exposició individual, 'El duelo de la mirada' a l'Espai d'Art del Celler Espelt. Carmen Garcia és una artista multidisciplinar que actualment viu a la Costa Brava. S'ha format en escultura a l'Escola de Belles Arts d'Olot i ha obtingut una beca de l'Ajuntament de Girona per confeccionar tapissos per al pintor Joan Josep Tharrats a l'Escola Municipal d'Art.

'El duelo de la mirada' és la primera exposició individual de l'artista després d'altres de col·lectives. Un canvi de domicili la fa iniciar aquest projecte de pintura l'any 2016. La mostra està basada en el paisatge i comença com un dol des d'on emprèn un camí pel bosc de la fantasia en què els arbres no tenen arrels, però tenen molta textura i estan plens de matèria que es reflecteix gràcies a l'ús del paper daurat. Aquesta sèrie porta per nom Texturas.

Paral·lelament l'artista ha anat creant dibuixos en tinta negra sobre paper d'estil fluid, on les línies s'entrecreuen però es tallen per entrar en espais buits on fer descansar la mirada. Aquesta sèrie porta per nom Entreramas.

En les últimes creacions de pintura a l'oli es combinen les dues sèries anteriors, creant una nova categoria d'obres amb el nom de Conexiones, on s'enllacen les textures i les línies que es creuen i que alliberen la mirada en zones reservades per al silenci.

'El duelo de la mirada' és una contemplació emocional que atrapa l'espectador per embolcallar-lo dels paisatges creats i interactuar amb la seva mirada i interpretació.

L'estrena comptarà amb la participació de l'artista Carmen García i la directora d'Espelt Viticultors. Anna Espelt. Durant l'acte es tastaran vins del celler.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

No t'ho pots perdre. . .

La Tosca Brava

Concerts

La Tosca Brava

La Copa - Girona

Carnestoltes 2020: Santa Eugènia - Can Gibert

Festes

Carnestoltes 2020: Santa Eugènia - Can Gibert

Parroquia de Santa Eugènia - Girona

Black Music Big Band

Concerts

Black Music Big Band

La Copa - Girona

Vermut musical amb Marcel Torres Duo

Concerts

Vermut musical amb Marcel Torres Duo

Espai Cívic Mercadal - Girona