Notícies | Agenda

L'Escala

Spank Me Rosy i la màgia de Sergi Armentano ompliran el bar Medusa de l'Escala

L'actor i pedagog Isaac Alcayde i el ballarí i realitzador audiovisual Ricardo Salas festegen el cinquè any de l'obertura del local
09-06-2018 04:00
0 vots
El duo Spank Me Rosy

El duo Spank Me Rosy

Aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda, el bar Medusa de l'Escala celebra el seu 5è aniversari, amb uns convidats de luxe, el duo Spank Me Rosy presentant el seu disc Ride On i el mag Sergi Armentano amb el seu espectacle Somnis. El duo Spank Me Rosy portarà el seu rock divertit, intens i profund, cabareter, diferent, una mica intel·lectual però, al mateix temps, festiu i popular. El públic que assisteixi dissabte a la festa, podrà experimentar noves i màgiques sensacions amb una gran dosi d'humor de la mà de Sergi Armentano.

La festa, oberta a tothom que vulgui anar-hi, inclourà un pica-pica, que servirà per presentar alguns plats de la seva carta. El Medusa és un bar especialitzat en cuina mediterrània i creperia, on es pot des d'esmorzar a prendre unes copes a la nit, contemplant la badia de Roses. Els seus propietaris, l'actor i pedagog Isaac Alcayde i el ballarí i realitzador audiovisual Ricardo Salas, valoren molt positivament aquests cinc anys.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

No t'ho pots perdre. . .

Vermut musical amb Marcel Torres Duo

Concerts

Vermut musical amb Marcel Torres Duo

Espai Cívic Mercadal - Girona

Carnestoltes 2020: Santa Eugènia - Can Gibert

Festes

Carnestoltes 2020: Santa Eugènia - Can Gibert

Parroquia de Santa Eugènia - Girona