Notícies | Agenda

Roses

Música, animació, tastets i decoració floral animen la Fira de la Rosa

Els seus organitzadors busquen convertir la proposta en la festa de primavera de Roses
31-05-2018 07:33
0 vots

"La Fira de la Rosa s'ha anat adaptant, és una festa viva, que evoluciona i que volem que es converteixi en la nostra festa de primavera", assegura el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens. Per aconseguir-ho, l'Ajuntament no tan sols ha consolidat els actes de l'edició passada, entre ells la campanya gastronòmica de les Mil Roses a Roses i els espectacles de carrer, sinó que ha aconseguit ampliar els Tastest d'un a dos dies i el nombre de restaurants participants. També, ha decidit potenciar els espais decorats amb flors obrint les portes del Teatre Municipal perquè l'associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat l'engalani. Tot plegat es podrà veure i viure aquest dissabte i diumenge.

L'any passat, una de les queixes que els va fer arribar el públic va ser la poca presència de decoració floral. Enguany això s'ha volgut esmenar i, a banda de coincidir amb Corpus i l'exhibició de les catifes florals fetes per comerciants i veïns, també hi haurà aparadors i molts car­rers engalanats.

Dins l'apartat gastronòmic, els Tastets es fan tot el cap de setmana a la plaça Catalunya, on seran presents vuit restaurants, una vinacoteca i una cerveseria artesana. No és l'única opció gastronòmica. També hi ha la campanya de les Mil Roses a Roses que s'ha ampliat dues setmanes per donar més opcions al públic. "Roses està en un bon punt a escala gastronòmica, cada vegada ens ho creiem més nosaltres i els mateixos restauradors s'encoratgen a fer propostes noves", diu l'alcaldessa Montse Mindan.

Activitats alternatives
L'altre punt d'interès de la Fira són els espectacles de carrer que l'animaran. Se n'han previst set i busquen interessar a tota la família. Així es fa màgia amb el Mag Fèlix Brunet, art amb sorra amb Ytuquepintas o clown amb Pere Hosta, entre altres. No faltarà també la desfilada de pentinats amb motius florals, diumenge a dos quarts de 6 de la tarda a la riera Ginjolers, organitzada per Roses Comerç.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]