Notícies | Agenda

Peralada

Torna The Gin&Tonic Experience al Castell de Peralada

Es fa els dies 8 i 9 de juny; l'any passat es van servir 10.000 gintònics
29-05-2018 08:20
0 vots
L'any passat es van servir deu mil gintonics CASTELL DE PERALADA

L'any passat es van servir deu mil gintonics CASTELL DE PERALADA

Els propers divendres 8 i dissabte 9 de juny el Castell de Peralada serà l'escenari, un any més, del The Gin&Tonic Experience. El certamen arriba a la seva sisena edició totalment consolidat. I és que cinc anys després de la seva creació, el The Gin&Tonic Experience segueix sent l'únic festival dedicat exclusivament al món del gintònic que se celebra a l'Estat.

En aquest sentit, enguany s'espera repetir les exitoses xifres registrades durant la cinquena i darrera edició, en la qual es van registrar 4.500 visitants i un total de 10.000 gintònics servits.

The Gin&Tonic Experience ofereix la millor selecció de ginebres i tòniques premium del món, així com una llarga llista d'essències botàniques que ofereixen a cada visitant fins a 2.800 possibilitats de personalitzar el seu gintònic.

Durant l'esdeveniment els jardins del Castell es converteixen en un espai chill out per relaxar-se i gaudir del combinat de moda. L'horari del festival, que té entrada gratuïta, serà de les 21 hores fins a la 3 hores de la matinada, tant divendres 8 com dissabte 9. A més, com és habitual, els assistents gaudiran també de servei de restauració.

L'activitat central del The Gin&Tonic Experience es concentra al pavelló del Parc del Castell. Més de 1.000 metres quadrats condicionats per a l'ocasió amb 12 mostradors i 12 bàrmans, dividits en sis zones temàtiques, que explicaran a cada visitant les característiques de les ginebres i les tòniques participants, i recomanaran els millors maridatges segons els gustos de cada persona.

Al centre de la sala hi haurà un espai dedicat als botànics perquè cada visitant pugui completar el seu combinat amb una llavor, una fruita o una espècie diferent. Sense oblidar que hi haurà dues zones chillout, una a cobert i una altra a l'exterior (un lounge situat a l'espectacular Parc del Castell), que tenen la missió de crear un espai per relaxar-se, gaudir del gintònic i d'una vetllada primaveral entre amics. A més, a l'entrada del pavelló s'hi instal·larà un photocall i un plànol explicatiu de l'espai per donar la benvinguda al visitant.

El director del The Gin&Tonic Experience és Ferran Vila, sommelier i conegut restaurador de la província de Girona. És copropietari del Restaurant La Banyeta, President de la delegació Sommeliers de la província de Girona, President del Grup Gastronòmic Pla Estany, President de l'Associació Gastrocultural 7devi, mereixedor de nombroses mencions com la 2a posició al III Campionat d'Espanya de Sommeliers i un autèntic entès en l'univers del gintònic.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: