Notícies | Agenda

El Port de la Selva

Els Atrapasomnis, La Belluga, Segonamà i Pepet i Marieta actuen al Port de la Selva

El Randemar Family Music Festival complementa l'oferta musical amb tallers per al públic infantil
18-05-2018 17:47
0 vots
Segonamà presentarà Respira al Randemar

Segonamà presentarà Respira al Randemar

El Randemar Family Music Festival del Port de la Selva arriba a la seva quarta edició potenciant el seu vessant familiar i complementant les actuacions musicals amb tallers, a la platja, aquest dissabte de dos quarts de sis de la tarda fins a les vuit del vespre.

La programació es concentra en un dia, amb quatre concerts, enguany dos a la tarda amb els grups Els Atrapasomnis i La Belluga i dos a la nit, protagonitzats per Segonamà i Pepet i Marieta.

Aquesta edició ha renovat la cartellera i torna a completar l'oferta cultural lúdica amb tallers de manualitats dirigits a la mainada. Totes les activitats són gratuïtes, garantint l'ús i el gaudi de tots els públics, expliquen des de l'Ajuntament.

El primer grup a actuar serà Els Atrapasomnis a dos quarts de sis de la tarda. Són una compa­nyia d'espectacles infantils i familiars de la Cellera de Ter, que ja fa més de 15 anys que treballen en el món de la música, tocant en diferents formacions musicals de dia i de nit, anant arreu del país. Tot i aquesta trajectòria, van pensar que els faltava alguna cosa més, i per això van formar una banda pensada per fer música dirigida als més petits. Al Port de la Selva portaran L'aventura de somiar. Recullen els somnis dels nens i nenes, els porten al seu taller de creació i els transformen en cançons. Amb l'espectacle, els més petits podran viure una aventura plena de sorpreses: cantant, ballant, saltant, rient i explicant molts contes; de la mà dels personatges que normalment acompanyen la banda, amb cançons tant de traç tradicional com amb les de creació pròpia de la banda.

La gresca continuarà també per als més petits amb la proposta de La Belluga a tres quarts de sis de la tarda. Nascuts a l'esplai El Refugi de Santa Perpètua de la Mogoda, des dels inicis s'ha caracteritzat pel seu dinamisme. Durant aquests anys, ha bellugat les principals festes majors vallesanes, ha animat moltes festes d'esplai, ha visitat infinitat d'escoles i ha passat per indrets tan singulars com Sant Miquel del Fai fins a places i carrers de grans ciutats. Al Port de la Selva portaran l'espectacle Paüra, un espectacle complet, dinàmic, enèrgic i àgil. La Belluga, la girafa, està dalt de l'escenari amb cara d'espantada. El verd, el groc, el blau i el vermell i el Colo també tenen les seves pròpies pors. Ballant, cantant, rient, divertint-se i emocionant-se, tots plegats aconseguiran que La Belluga superi la seva paüra.
Randemar continuarà la seva activitat a la nit, al mateix escenari, però canviant de públic. Els primers a actuar, a tres quarts d'onze seran Segonamà. Van néixer a la demarcació de Tar­ragona d'una forma molt natural, en un garatge amb diversos amics, molta música i passió. El primer disc, Endinsa't els va portar tres nominacions dels premis Enderrock 2016. La mitjana d'edat dels integrants del grup és de 22 anys. Ara, després de set anys d'escenaris a l'esquena i 130 concerts, el grup es planteja el segon disc, Respira, que aprofitaran per presentar al Festival, un recull de deu cançons plenes de diversitat musical, que despullen la realitat del grup, ja que la majoria estan basades en les seves vivències.
Tanca el cartell del Randemarm Pepet i Marieta, un grup format per músics de banda i banda del riu de la Sénia i una de les formacions festives més autèntiques, originals i versàtils dels Països Catalans. Al Randemar, portaran un bon raig de reggae-ska, una mica de cúmbia, un rajolí de jota, unes gotetes de folk i fulles de ranxera i pop en un dels seus millors concerts en directe.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: