Notícies | Agenda

Peralada

Set concerts donaran vida al 23è Cicle de Sant Domènec

La proposta arrenca el 2 de juny amb Mos Azimans i inclou les actuacions de Manu Guix i Daniel Ligorio, entre altres
16-05-2018 13:29
0 vots
Abigaïl Prat, Rosa Cortada i Oriol Aguilà CRISTINA VILÀ

Abigaïl Prat, Rosa Cortada i Oriol Aguilà CRISTINA VILÀ

Set concerts amb el fil conductor del piano donaran vida al 23è Cicle de Concerts del Claustre Sant Domènec de Peralada, una proposta que arrencarà el 2 de juny amb l'actuació del grup de música medieval Mos Azimans. Aquesta actuació estarà inclosa dins la Fira Na Mercadera, que enguany es trasllada al mes de juny. Després d'aquest primer concert, la resta de cartell l'omplen Manu Guix (8 de juliol), Clara Bonfill (15 de juliol), Mazikduo (22 de juliol), Daniel Ligorio (2 d'agost), Big Mama Montse & Sister Marion (10 d'agost) i The Hanfris Quartet (19 d'agost).

Aquesta programació, dirigida per l'arpista Abigaïl Prat, és, al seu parer, "molt rica i diversa" que toca diferents estils musicals "perquè el públic estigui content de venir". "És aquesta una programació fabulosa, exquisida i amb molta energia", ha qualificat Oriol Aguilà, director del Festival Internacional Castell de Peralada, col·laborador del cicle de Sant Domènec, durant la presentació aquest migdia al mateix Claustre Sant Domènec.

Quelcom que fa únic aquest cicle és, sens dubte, l'espai on es fa, el Claustre Sant Domènec. A més, tots els concerts, que es faran a les 10 del vespre, són gratuïts a excepció dels de Manu Guix, Daniel Ligorio i The Hanfris Quartet. El preu, però, és popular (només 3 euros) i serveix per controlar l'aforament. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Peralada, Rosa Cortada, s'ha mostrat molt satisfeta de la programació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: