Notícies | Agenda

Figueres

Figueres acollirà la 6a Fira per a la Gent Gran amb més de 40 activitats, del 25 al 27 de maig

Se celebra a diferents espais de la ciutat amb la col·laboració de 42 entitats i la presència de 14 expositors
15-05-2018 15:58
0 vots
Àmplia representació en la presentació dels actes de la fira EMPORDA.INFO

Àmplia representació en la presentació dels actes de la fira EMPORDA.INFO

Els dies 25, 26 i 27 de maig, Figueres acollirà la 6a Fira per a la Gent Gran amb més de 40 activitats, 42 entitats col.laboradores i la presència de 14 expositors.

La fira, que s'organitza conjuntament des de l'Àrea de Fires i Mercats i la Regidoria de Gent Gran,compta amb el suport del Consell Municipal de la Gent Gran de Figueres. La fira arriba a la 6a edició totalment consolidada, tal i com ha remarcat el regidor de fires i mercats Jordi Masquef i amb un premi al reconeixement de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) atorgat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals.

Les activitats s'obren el divendres 25 amb la inauguració de l'exposició 'Vaixells de modelisme', originals de Rafael Ayensa, al Museu del Joguet i el concert Xarucs 60, a la Rambla, a les set de la tarda, dins la tercera Trobada de Rock que reunirà en un mateix escenari grups d'abans i d'ara de l'Alt Empordà amb la participació de Els Ginger, Los Tinieblas i Els Mad-Dox.

El rock i pop dels 60 donarà pas dissabte al gruix central dels actes. El programa començarà a dos quarts d'onze del matí, a la Rambla amb la Fira d'entitats,  una mostra de les diferents Unitats dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Figuere i activitats assistides amb animals a càrrec de Teracan. A més la Fira de la gent gran se suma a la Marató de Sant de Figueres del dia 26 i se situarà un autobús per captar més donants, ha destacat l'alcaldessa Marta Felip.

A partir de les 11, un any més, diferents corals i escoles de dansa de la ciutat oferiran diverses actuacions i exhibicions, a la Rambla. La jornada de dissabte clourà amb el Fira show-espectacle de la Gent Gran 2018, amb la desfilada de vestits de paper, com una de les atraccions principals. Entremig a la casa Empordà, s'ha previst una visita guiada a la Mostra Tramuntec 2018 dels estudiants dels instituts de Tecnologia de la comarca de l'Alt Empordà i al Museu de l'Empordà es farà una visita guiada a l'exposició 'Els Dalí de Figueres. La família, l'Empordà i l'Art'. Cal reserva prèvia al 972 50 23 05 o a informe@museuemporda.org.

El diumenge, com ja és tradició, es posarà el punt final a la Fira a la plaça Catalunya, amb una audició de sardanes al matí, amb la cobla Palafolls, un dinar popular i, a partir de les 4 de la tarda, ball de tarda amb l'orquestra Gerunda

Tant la presidenta del Casal, Rosa Lloveras, com la regidora de Benestar Social, Dolors Pujol, han animat la gent de Figueres i comarca tant a participar en les activitats programades, com ara el dinar popular de cloenda que es fa diumenge a la plaça Catalunya, i que es preveu que comptarà amb més de 400 persones. Els tiquets es poden adquirir al casal, a les tardes. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: