Notícies | Agenda

L'emoció del rock i històries d'humor i tendresa divertiran els més petits, a Figueres

La programació de Fires continua sota una carpa oberta instal·lada a la plaça Josep Pla
29-04-2018 13:55
0 vots
'Post, une espectacle de titelles, teatre i música gestual

'Post, une espectacle de titelles, teatre i música gestual

Les Fires de Figueres porten, un any més, els espectacles infantils a la plaça Josep Pla de Figueres que enguany protegirà el públic amb una carpa oberta, per fer-ne més còmoda l’estada i prevenir-lo de les inclemències del temps. Diumenge s’obre la programació amb la proposta I love Rock&Roll a càrrec de la companyia Orelles de Xocolata, a les cinc de la tarda.

Sembla que s’està coent alguna cosa a l’escenari, per això la Rock i la Roll han vingut a controlar que no sobrepassem el nivell de decibels establert per la Il·lustríssima Societat de Carques. Però amb aquests noms, les protagonistes no es podran resistir als encants del rock & roll i descobreixen que és molt més que soroll i peluts: el rock és emoció, satisfacció, ràbia, reivindicació, ser diferent.

Aquest viatge a través de les emocions que transmet el rock es va estrenar per primer cop al Festival Internacional Temporada Alta 2014. Un espectacle intens recomanat per a rockers i rockeres de totes les edats.

Titelles, música i teatre gestual

El dilluns 30, a la mateixa hora, continua la programació amb l’espectacle Post de la companyia Engruna Teatre. És un espectacle de carrer sense text dirigit a tots als públics. És una història feta de petites històries on tres actrius-titellaires mostraran els mecanismes de la Correspondència mitjançant els titelles, la música i el teatre gestual (màscares, dansa). Un món ple de paquets, cartes i bústies, on coneixerem petites històries d’humor i tendresa. En finalitzar l’espectacle, cada nen podrà escriure i enviar una carta a la bústia de Post i, a canvi, podrà endur-se una carta d’un altre nen que ha vist l’espectacle en un altre lloc i li ha deixat un missatge.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: