Notícies | Agenda

Camallera

La Festa de Primavera de Camallera es viu a ritme de gospel

Aquest divendres al vespre actua el grup Alegria Cor Gospel de Figueres, al pavelló municipal
20-04-2018 12:17
0 vots
La formació de gospel és de Figueres ALEGRIA COR GOSPEL

La formació de gospel és de Figueres ALEGRIA COR GOSPEL

Camallera celebra, entre divendres i diumenge, la Festa de la Primavera, una iniciativa que omple el poble de música, esports, màgia i ball. El tret de sortida de la celebració és aquest divendres amb l'obertura de l'espai Food Trucks i un concert de gospel amb el grup Alegria Cor Gospel, a les 10 del vespre al pavelló. Es tracta d'una formació figuerenca integrada per una cinquantena de veus de diferents edats i generacions que transmeten, amb les seves cançons, el sentiment del gospel.

Els actes de la Festa de Primavera seguiran dissabte de bon matí amb un casal infantil promogut per l'associació Jovenalls de Camallera. Ja a la tarda, els infants podran seguir gaudint amb inflables i un espectacle de màgia amb Màgic Raül, a les 6 de la tarda. Posteriorment no faltarà la competició futbolística que enfrontarà el Camallera amb l'Estartit i la projecció del Barça-Sevilla amb una pantalla gegant. La nit, però, no s'acabarà aquí, ja que l'organització ha previst una Nit Jove amb l'actuació, en directe, de Banda Neón, a partir de mitjanit. Després d'això, hi haurà discomòbil amb Sono Acció.

La festa seguirà diumenge amb la celebració de la missa de festa major, a les 11 del matí, que tindrà continuïtat a la tarda, a partir de les 5, amb sardanes interpretades per la cobla Osona. A la mitja part està prevista l'actuació de la colla local Bufa Bastonera. Per no perdre el ritme, la festa es clourà, a partir de les 7 de la tarda, amb un ball a càrrec de Xàkara Grup. Cal dir que tots els actes són gratuïts i es fan al pavelló municipal.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

No t'ho pots perdre. . .

La Tosca Brava

Concerts

La Tosca Brava

La Copa - Girona

Carnestoltes 2020: Santa Eugènia - Can Gibert

Festes

Carnestoltes 2020: Santa Eugènia - Can Gibert

Parroquia de Santa Eugènia - Girona

Black Music Big Band

Concerts

Black Music Big Band

La Copa - Girona

Vermut musical amb Marcel Torres Duo

Concerts

Vermut musical amb Marcel Torres Duo

Espai Cívic Mercadal - Girona