Notícies | Agenda

Cadaqués

Jarabe de Palo actuarà al Festival de Cadaqués

La posada en escena de '50 palos' tindrà com a escenari l'espai emblemàtic de Sa Conca el 14 d'agost
12-04-2018 14:21
0 vots
El grup actuarà a l'escenari de Sa Conca EMPORDA.INFO

El grup actuarà a l'escenari de Sa Conca EMPORDA.INFO

Fa 50 anys va néixer a Barcelona Pau Donés, compositor i cantant de la formació musical Jarabe de Palo. Així mateix, han passat 20 anys des de que la banda va editar el seu primer àlbum: La Flaca. El cantant celebra 50 anys de vida i 20 anys de música que han donat per molt i ha triat Sa Conca, un escenari emblemàtic de la Costa Brava, per actuar el proper 14 d'agost dins el Festival de Cadaqués.

Per la majoria de la gent la historia personal de cadascú es forja a base d'aventures i desventures que van succeint al llarg de la vida. Es pot afimar també que a la vida s'aprèn a base de pals. En el cas de Donés, la diferencia resideix en que moltes d'aquestes històries han transcendit en forma de cançó.

La posada en escena de 50 Palos serà un escenari net, presidit per un piano de cua a un costat i un set de percussió i el cantant en un altre. Al darrera, elevats per una tarima, el violoncel i el contrabaix. A més, s'adornarà la música amb imatges. Al fons de l'escenari, en una gran pantalla, minipelícules creades especialment per a cada cançó. El repertori? Grans clàssics de Jarabe de Palo interpretats a piano i veu, tal i com foren concebuts.

Totes les entrades a la venda a partir de divendres dia 13 al web del festival.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El Mas Torrencito, adaptat per a gossos, ha participat en el programa de la cadena Cuatro
Deixa el teu comentari
El llargmetratge, d'unes dues hores de durada, es concep com una resposta a la "simplificació" [..]