Notícies | Agenda

Roses

'Miss Dalí' arriba a Cinemes Roses el proper 18 d'abril

La pel·lícula del director Ventura Pons es presentarà en una única projecció
12-04-2018 09:21
0 vots
Una de les imatges de la pel·lícula EMPORDA.INFO

Una de les imatges de la pel·lícula EMPORDA.INFO

El proper dimecres 18 d'abril a les 20.30 hores es presentarà en una única projecció la pel·lícula 'Miss Dalí' del director Ventura Pons als Cinemes Roses. Anna Maria Dalí, quatre anys més jove que el seu germà Salvador Dalí, mantenia una extraordinària relació amb ell. Però, un cúmul de circumstàncies creen un distanciament entre tots dos de més de 40 anys. La guerra civil que va ser traumàtica per a Anna Maria, en ser empresonada i torturada; l'ascens a la fama i l'èxit del seu germà, que la va posar-hi a l'ombra del famosíssim pintor; i l'aparició de la misteriosa Gala, que la va substituir com a musa de Dalí, va dinamitar la relació entre els germans.

Aquest biopic, dirigit i escrit per Ventura Pons (Anita no perd el tren, Morir (o no)), compta amb un repartiment compost per Siân Philips (Jo, Claudi, Fúria de titans), Claire Bloom (El discurs del rei, Imagining Argentina), Joan Carreras (Insensibles, Millor que mai), i Rachel Lascar (Caça a l'assassí, Els Pelayos), entre d'altres.

La pel·lícula es va estrenar a nivel mundial a Figueres el passat 6 d'abril al nou Las Vegas de Figueres on es reprendran les projeccions el proper 20 d'abril.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El Mas Torrencito, adaptat per a gossos, ha participat en el programa de la cadena Cuatro
Deixa el teu comentari
El llargmetratge, d'unes dues hores de durada, es concep com una resposta a la "simplificació" [..]