Notícies | Agenda

Figueres

Esoteric Figueres tornarà a la Rambla el 4 d'agost

La Fira de Bruixeria i Fantasia inclourà un mercat durant tot el dia, xerrades i espectacles per celebrar el seu cinquè aniversari
10-04-2018 11:08
2 vots
La Fira Esotèrica torna a la Rambla de Figueres EMPORDA.INFO

La Fira Esotèrica torna a la Rambla de Figueres EMPORDA.INFO

Esotèric Figueres. Fira de Bruixeria i Fantasia celebrarà el proper 4 d'agost la seva cinquena edició, un aniversari que els organitzadors celebraran a la Rambla de Figueres, escenari que recupera la Fira després que l'any passat es celebrés a la plaça Josep Pla a criteri de l'ajuntament de la ciutat. El director del Festival, José Garrido ha explicat que "després de molts esforços tornem a la Rambla de Figueres per celebrar els primers 5 anys de Esoteric Figueres amb moltes sorpreses".

Hi haurà un mercat esotèric durant tot el dia, xerrades i espectacles, tot i que encara la programació s'ha de tancar. Garrido ha avançat que està prevista l'assistència del prestigiós professor Sebastià d'Arbó que condueix el programa 'Misteris' a Rac1 i la participació del Grup d'Investigació de Fenòmens Paranormals Frequència paranormal, que emet cada dilluns un programa a Radio Vila-sacra.

Segons han destacat els organitzadors, la Fira on assisteixen cada any firaires d'arreu Catalunya, vol convertir-se en un pol de referència a nivell de comarques gironines, seguint el model de la ja consolidada Fira de Bruixeria de Sant Joan de les Abadesses.

Cinc anys de Fira

En les seves tres primeres edicions, la fira esotèrica l'organitzava una altra associació de veïns més cèntrica, la de la plaça de l'Estació. Els dos primers anys es va celebrar en aquesta zona  i fa dos anys va aconseguir el permís per celebrar-se en l'avinguda principal. L'any passat, el primer any que la Marca de l'Ham va assumir-ne l'organització, el consistori va veure poc apropiat aquest escenari.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
El Mas Torrencito, adaptat per a gossos, ha participat en el programa de la cadena Cuatro
Deixa el teu comentari
El llargmetratge, d'unes dues hores de durada, es concep com una resposta a la "simplificació" [..]