Notícies | Agenda

Castelló d'Empúries

El Mercat de Nadal obre el calendari festiu a Castelló d'Empúries

La proposta es fa aquest divendres 8 de desembre i inclou diferents propostes dins el centre històric
07-12-2017 15:08
0 vots
En el mercat hi haurà productes nadalencs AJUNTAMENT DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES

En el mercat hi haurà productes nadalencs AJUNTAMENT DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES

El tret de sortida del Nadal a Castelló d'Empúries, com a molts altres pobles de la comarca, és la celebració del Mercat de Nadal. Enguany, té lloc aquest divendres 8 de desembre, i, a banda de les habituals parades d'entitats locals i d'artesans de productes nadalencs, també tindrà altres al·licients com tallers i jocs per a infants de totes les edats a diferents espais així com una recollida solidària de joguines a càr­rec de Creu Roja. El Mercat de Nadal té lloc a carrers i places del Centre Històric.

Alumnes de quart, cinquè i sisè dels diferents centres educatius de les escoles de Castelló i Empuriabrava (Ruiz Amado, Joana d'Empúries i El Bruel) van participar la setmana passada en un taller intensiu per crear la decoració dels arbres de Nadal repartits pel poble. Com en anys anteriors, l'Ajuntament ha buscat la seva col·laboració per implicar-los i donar-los protagonisme durant aquestes festes. En aquest sentit, la decoració, que es fa a partir de materials reciclats, enguany pals de gelat, la instal·laran ells mateixos prèvia la inauguració del Mercat de Nadal, dia en què ja es podrà admirar.

D'altra banda, entre les propostes nadalenques d'aquest any, destaca un taller familiar de natura per aprendre a fer centres de Nadal amb flors naturals, el dissabte 16 a l'Ecomuseu-Farinera; playback dels alumnes de l'escola Joana d'Empúries, els dies 15 i 16 a la Sala Municipal; un taller per fer mini tions, el dia 20 a la biblioteca; un gran taller de circ amb espectacle, dissabte 23 a la plaça Joan Alsina; el caga tió, el dia 24 o un farcell de jocs tradicionals, el dia 26, diada de Sant Esteve.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Pocs minuts ha tardat Twitter a omplir-se de piulades de desaprovació