Notícies | Agenda

Garriguella

Garriguella organitza un concurs de fotografia 'terrorífic' a Instagram

Convocat per la biblioteca, les imatges hauran d'estar basades en la doble personalitat del Dr. Jekyll
11-10-2017 15:41
0 vots
Cartell del concurs EMPORDA.INFO

Cartell del concurs EMPORDA.INFO

La Biblioteca Bonaventura Carles Aribau de Garriguella organitza un concurs de fotografia terrorífic a Instagram, titulat “Com és el teu Mr. Hyde?”. El període de publicacions de fotos, on podrà participar qualsevol persona major de 14 anys, tindrà lloc del 31 d’octubre fins a l’1 de desembre de 2017.

El concurs es basa en la doble personalitat del Dr. Jekyll. Per això, cada participant haurà d’enviar una fotografia amb dues versions del seu rostre: a) amb la seva cara normal i b) amb una cara on ens mostri una versió més boja, divertida o sorprenent. Per aquesta segona versió es pot fer servir maquillatge, elements facials postissos o els complements de vestuari que es considerin adients.

La fotografia es penjarà a Instagram amb el hashtag #elmeuhyde. Cada participant podrà presentar tantes fotografies com vulgui.

S’atorgaran un primer premi i un segon premi per a les dues fotografies que hagin obtingut més vots a les xarxes socials. Els guanyadors rebran com a premi llibres de còmics i novel·les clàssiques de terror.

Les bases senceres del concurs es poden consultar al web i al Facebook de la biblioteca de Garriguella. El concurs forma part del projecte d’animació lectora “Passa-t’ho de por… amb Mr. Hyde i els seus amics”, un club de lectura juvenil que tindrà lloc de l’11 de novembre al 9 de desembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit