Notícies | Agenda

Peralada

De les aventures de Geronimo Stilton a les dues dècades de Jarabe de Palo

Amb el conegut musical, l'auditori del Castell de Peralada es va omplir de màgia i il·lusió
15-08-2017 08:15
0 vots
Els personatges de Stilton van prendre vida FESTIVAL DE PERALADA

Els personatges de Stilton van prendre vida FESTIVAL DE PERALADA

Geronimo Stilton és un fenomen, com també ho és els musicals que s'han anat generant. Aquest passat dilluns, l'auditori del Castell de Peralada va acollir la darrera de les propostes Stilton on el personatge viatja al Regne de la Fantasia per viure noves missions i aventures. L'espectacle, que va tenir molt bona acollida entre un públic eminentment familiar, formava part del programa del Petit Peralada. El muntatge tancava en aqeust escenari una gira iniciada el passat desembre al Teatre Condal de Barcelona.

El musical va fer les delícies de grans i petits amb l'aventura més emocionant i misteriosa de Geronimo a qui Flordiana li havia ordenat anar a buscar tresors màgics que estaven escampats per tot el Regne de Fantasia. Una aventura de bigotis en la que han intervingut coneguts personatges com el gripau Scribacchinus, l'encantador Boletus o la valenta Alys. Aventures, màgia i musica amb un vistós muntatge escènic que ha anat canviant amb l'ajuda d'un vídeomapping. Es van interpretar 21 cançons amb partitura de Xavi Lloses. Amb llibret d'Enric Lloret, la direcció escènica ha estat de Lluís Danés. Els nens i nenes es van divertir a ritme de rock, hip-hop o música electrònica. 

Aquesta nit, però, tot canvia prenent el relleu la banda liderada per Pau Donés. Jarabe de Palo va començar el passat mes de març una gira a Mèxic, de més de 70 concerts, que els han portat a Estats Units presentant el seu darrer disc 50 palos. Es tracta d'un recopilatori amb 21 de les seves cançons més populars versionades a piano i veu. També s'ha inclòs una cançó inèdita Humo.

Han estat apartats dels escenaris durant dos anys i aquest 2017 ha tornat la banda al complert per celebrar els seus 20 anys de la millor manera que saben, fent música.

Peralada estarà de festa per celebrar el 20è aniversari de Jarabe de Palo i els 50 anys de Pau Donés, el líder de la banda.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: