Notícies | Agenda

Roses

Celtas Cortos animen les Barraques de Roses

El grup actua dissabte i se suma a un cartell on tenen cabuda Eslabón Perdido, Rumba Tramuntana i La Pegatina
11-08-2017 15:53
0 vots
Les Barraques atrauen, cada estiu, molt de públic GERARD BLANCHÉ

Les Barraques atrauen, cada estiu, molt de públic GERARD BLANCHÉ

Enguany la Festa Major de Roses porta un altre cop una programació plena d'activitats tant per a grans com per a petits i, a destacar, la programació de les Barraques. Nurake, Banda Neon, Cuits, Aspencat, Celtas Cortos, Eslabón Perdido, Rumba Tramuntana i La Pegatina són els artistes i grups escollits per a l'edició d'enguany, que té lloc fins aquest dimarts 15 d'agost.

Cada edició és possible gràcies a la col·laboració de les colles de carnaval que participen activament en la proposta. La filosofia de les barraques, destaca Giner, "és combinar els grups consolidats amb grups emergents per oferir una oferta variada" i a la vegada representativa de la música local.

Públic familiar
La programació de les Fires, a l'antic càmping Bahia per a un públic familiar, i de les Barraques, al mateix escenari, va començar aquest passat dijous amb la presència de concerts de Nurake i de la Banda Neon, que aquest any s'ha convertit en un dels grups de moda de les festes majors. Va seguir divendres amb Cuits i d'Aspencat.

Dissabte és el torn de l'Artista Convidat i de Celtas Cortos i diumenge hi haurà concert Eslabón Perdido i sessió de DJ. Els concerts de Rumba Tramuntana i de La Pegatina amenitzaran la nit del dilluns, dia 14, i l'endemà, darrer dia de la festa, i festivitat de Santa Maria, hi haurà a les 20 hores, al recinte firal de l'antic càmping Bahía les fires i barraques de Festa Major, però els concerts se substitueixen per ball de fi de festa amb Fugados de Alcatraz. El ball serà a les 22.15 just després dels focs artificials, amb els quals es posarà el punt i final a la Festa Major de Roses, després de set dies d'activitats intenses.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Des de la polèmica amb Kevin Spacey, la plataforma es pren molt seriosament l'assetjament [..]
Deixa el teu comentari
"Si consideres que els meus consells són una bestiesa, no sé què fas aquí", va recriminar a [..]