Notícies | Agenda

Peralada

Malú debuta a Peralada amb tot l'escalf dels seus fans

La cantant va interpretar més d'una vintena de temes, va ballar i es va emocionar intensament
11-08-2017 10:21
0 vots
La cantant Malú, a Peralada MIQUEL GONZÁLEZ

La cantant Malú, a Peralada MIQUEL GONZÁLEZ

El pas de Malú pel Festival de Peralada quedarà gravat en tots aquells que hi assistiren, aquest passat dijous a la nit. Des del primer moment que la cantant madrilenya va sortir a l'escenari va rebre l'estima dels seus fans. La providència va fer que la pluja parés just a l'inici del concert i que aquest es desenvolupés sense cap problema. Malú va agraïr al seu públic trobar-se amb ells a Peralada en uns moments que no està de gira i els hi va donar les gràcies pel Sold Out (totes les entrades venudes).

La nit va arrancar amb la cançó 'Cenizas' i va continuar amb 'De vez en cuando', 'Deshazte de mi', 'Encandenada a ti' o 'Quiero'. Un total de 22 cançons que també van ser cantades pel públic, aplaudides i ovacionades amb efusió. Amb 'Blanco i negro' i 'Aprendiz', l'Auditori del Castell va esclataracompanyant cantant a Malú.

Va ser, doncs, una nit de retrobada de l'artista amb els seus fans que van cantat amb ella, van corejar "Malú t'estimem", van ballar i es van emocionar. La cantant que debutava a Peralada, hi feia la única parada amb aquest concert a Catalunya. L'artista va fer gala de la il·lusió que li feia participar en aquest festival amb un rètol que deia "Encadenados a ti Peralada".

Un directe impecable que va captivar al llarg dels 105 minuts de concert. L'huracà Malú va arrasar Peralada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: