Notícies | Agenda

Castelló d'Empúries

Els Rossinyolets estrenen la sardana 'Ampuria Brava' del mestre Rafael de Mariano

S'inclou dins els actes de la festivitat dels 50 anys d'Empuriabrava i de les festes de la Verge del Carme
0 vots
Fotografia de la cobla castellonina els Rossinyolets EMPORDÀ.INFO

Fotografia de la cobla castellonina els Rossinyolets EMPORDÀ.INFO

La festa de la Verge del Carme també arriba a Empuriabrava. Després d'un munt de propostes lúdiques, al voltant de la celebració dels 50 anys de la marina, arriben aquest diumenge els actes més tradicionals, com és la benedicció i cants a la Verge del Carme i la processó de la imatge pels canals, seguida per milers de persones a partir de les 7 de la tarda.

No podria viure's una festa com la del Carme a Castelló sense la presència castellera. La colla del municipi, Els Vailets de l'Empordà, hi participen ben activament. Aquest diumenge al migdia a la plaça de les Palmeres viuran la seva diada amb la participació també de les colles castelleres Manyacs de Parets i Vailets de Gelida. A la tarda, també faran pilars caminant al mateix espai.

Les sardanes i les havaneres no faltaran tampoc. Diumenge a les 19.30 hores, a la plaça de les Palmeres, la cobla Rossinyolets i la cobla Castellonina interpretaran plegades un seguit de sardanes, entre elles l'estrena de la peça 'Ampuria Brava' del mestre Rafael de Mariano. Tot seguit, a l'escenari principal del Passeig Marítim, el grup Terra Endins oferirà una cantada d'havaneres. La nit la clourà l'orquestra Europa i un gran espectacle piromusical i focs artificials.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
En el programa de TV3, l'humorista Peyu presenta un badaloní expert en en número Pi