Notícies | Agenda

Llançà

El Port de Llançà viu la 'Foodtruckada' amb concerts i tallers gratuïts per la mainada

Es fa durant tot aquest cap de setmana i, entre els actes, destaquen una cervavila musical
0 vots
Hi haurà una quinzena de fook trucks BORJA BALSERA

Hi haurà una quinzena de fook trucks BORJA BALSERA

Aquest cap de setmana, el Port de Llançà serà l'escenari de la segona edició de la Foodtruckada, una iniciativa que, al marge de l'oferta d'una quinzena de food trucks, desplega tot un programa d'activitats gratuïtes per a tots els públics.

Entre les propostes destaca, dissabte a les 12 i a les 7 de la tarda, l'espectacle infantil i familiar 'La Harpo's Band surt al Carrer'. Es tracta d'una cercavila original amb la banda musical que sempre hauria somiat Harpo Marx, acompanyada d'un mestre de cerimònies especial. El mateix dia, al vespre, es podrà gaudir del concert de Strawberry Friends, en què s'interpretaran les millors versions dels Beatles. Per cloure el dissabte, a partir de les 11 de la nit, hi haurà l'actuació de The Covers amb les seves fantàstiques versions de les cançons més reconegudes del panorama musical.

La Foodtruckada seguirà diumenge al matí amb tot un ­seguit de tallers infantils gratuïts com ara maquillatge, jocs de taula o fer un estoig de feltre. Els tallers els faran Embolic de somnis, Regals Mar & Sa Troca. Per concloure el cap de setmana, a les 7 de la tarda tindrà lloc el concert d'una de les revelacions musicals d'aquest any a la nostra comarca: Jordi ­Ninus.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
En el programa de TV3, l'humorista Peyu presenta un badaloní expert en en número Pi