Notícies | Agenda

Llançà

El Port de Llançà acull la segona Foodtruckada amb concerts i tallers gratuïts

Es fa dissabte i diumenge i destaca una cercavila original de la mà de la Harpo's Band surt al carrer
16-05-2017 08:12
0 vots
La Foodtruckada tindrà una quinzena de food trucks BORJA BALSERA

La Foodtruckada tindrà una quinzena de food trucks BORJA BALSERA

Aquest dissabte i diumenge, el Port de Llançà és l'escenari de la segona edició de la Foodtruckada, una iniciativa que, al marge de l'oferta d'una quinzena de food trucks, desplega tot un programa d'activitats gratuïtes per a tots els públics.

Entre les propostes destaca, dissabte a les 12 i a les 7 de la tarda, l'espectacle infantil i familiar 'La Harpo's Band surt al Carrer'. Es tracta d'una cercavila original amb la banda musical que sempre hauria somiat Harpo Marx, acompanyada d'un mestre de cerimònies especial. El mateix dia, al vespre, es podrà gaudir del concert de Strawberry Friends, en què s'interpretaran les millors versions dels Beatles. Per cloure el dissabte, a partir de les 11 de la nit, hi haurà l'actuació de The Covers amb les seves fantàstiques versions de les cançons més reconegudes del panorama musical.

La Foodtruckada seguirà diumenge al matí amb tot un ­seguit de tallers infantils gratuïts com ara maquillatge, jocs de taula o fer un estoig de feltre. Els tallers els faran Embolic de somnis, Regals Mar & Sa Troca. Per concloure el cap de setmana, a les 7 de la tarda tindrà lloc el concert d'una de les revelacions musicals d'aquest any a la nostra comarca: Jordi ­Ninus.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: