Notícies | Agenda

Darnius

La Fira del Brunyol obre els actes de Setmana Santa a Darnius

La programació recupera la recerca dels Ous de Pasqua i programa una Nit Rock
13-04-2017 15:44
0 vots
La Fira del brunyol té una llarga trajectòria EMPORDA.INFO

La Fira del brunyol té una llarga trajectòria EMPORDA.INFO

La festa de Pasqua de Darnius torna a programar, des d'aquest divendres i fins diumenge, un seguit d'activitats per a un públic de totes les edats. La Fira del Brunyol i de l'artesania és l'acte central i arriba el primer dia de la Festa, organitzada per la Societat La Concòrdia i l'Ampa. Si el temps acompanya, és la proposta que més públic atrau.

Tast de brunyols gratuït

Aquest dia tothom pot participar en el tast de brunyols, gratuït, que té lloc a les set de la tarda. La mateixa parada on es fa el tastet elabora i posa a la venda brunyols durant tota la jornada. A més, el visitant pot gaudir d'una àmplia oferta de parades d'artesania i alimentació, que es reparteixen pel centre del poble. El mateix dia, a les cinc de la tarda, tindrà lloc una audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona, "un altre dels actes que porta molta gent al poble", assenyala l'alcalde Josep Madern.

L'endemà, dissabte, la festa continua amb una activitat que és novetat: una nit de rock dedicada als joves que s'iniciarà a les deu de la nit a la Societat La Concòrdia i organitzada pel mateix bar de la Societat Concòrdia.

Pensant en els petits

Diumenge, l'activitat es reserva per acollir els actes més populars. A dos quarts d'una del migdia, se celebrarà l'ofici solemne i tot seguit sardanes a la plaça amb l'orquestra Selvatana. Aquest dia, l'activitat, organitzada des de l'Ajuntament, portarà la música durant tot el dia al poble. Darnius acaba la festa amb un concert i ball amb la mateixa Orquestra a partir de les sis de la tarda i, a les deu de la nit, els joves agafen el relleu amb el ball de nit.

Finalment, el dilluns dia 17, la festa s'adreça als més petits del poble, tot recuperant el joc infantil dels conillets de Pasqua, organitzada per l'Ajuntament. L'activitat va néixer fa uns anys, impulsada per Diane E. Nussbam, i continuada després per l'associació juvenil local. La proposta consisteix en la recerca per part dels nens i nenes dels ous de Pasqua i que tindrà lloc a partir de les onze del matí, a la plaça Major del poble.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
En Peyu presenta uns cracs de l'Street Squad i també apareix el comiat més emotiu d'Andrés [..]
Deixa el teu comentari
Reza Pahlavi va celebrar el 2.500 aniversari de la monarquia persa el 1971 amb una despesa [..]