Notícies | Agenda

Peralada i La Jonquera

Dinars populars i balls de disfresses animen la festa a Peralada i La Jonquera

Els dos municipis celebren diumenge el ranxo que serveix per tancar els actes
24-02-2017 13:27
0 vots
La Jonquera omple de festa la sala de la Societat FALGUÉS FOTOGRAFIA

La Jonquera omple de festa la sala de la Societat FALGUÉS FOTOGRAFIA

El Carnaval continua imparable a la comarca i Peralada i La Jonquera, aquest diumenge, proposen múltiples activitats per passar-ho bé. La festa grossa, com sempre, al municipi jonquerenc, proposa engrescar petits i grans. A tres quarts de dotze del migdia, hi haurà la concentració a la plaça de darrere l'Església, de comparses i carrosses que desfilaran acompanyats dels Xanquers i els Tambors de l'Albera passant pel carrer Vell, la plaça de l'Ajuntament, la plaça Major fins a la Societat on a dos quarts d'una hi haurà un espectacle d'animació Infantil amb El Rovell de l'Ou.

Més tard se celebrarà el tradicional dinar popular, organitzat per la comissió del Carnaval, que cada any es fa a la Sala de la Societat, obert a tothom i gratuït per a qui porti disfressa. Qui no vagi disfressat, podrà gaudir igualment de la festa, però caldrà que compri un tiquet de 3 €. El menú inclou amanida i arròs, fruita, aigua, pa, vi, galetes i garnatxa i cal destacar que tothom haurà de portar els gots, plats i coberts de casa i que no es podrà treure el menjar fora del recinte de la Sala de la Societat, ni recollir-lo amb olles o carmanyoles.

L'organització oferirà el dinar fins que s'acabi la "perolada" cuinada. En acabar, a les cinc de la tarda, es farà un ball amb The Patillas, a la Sala de la Societat. A la mitja part, hi haurà concurs de disfresses, amb els següents premis:millor disfressa individual, infantil i adult i premis als millors grups (dues o més persones).
Només podran optar als premis aquelles persones que vagin disfressades i que es trobin dins de la Sala de la Societat durant la primera part del ball.

Carnaval a Peralada

La festa de Carnaval a Peralada va començar dissabte però es tanca el diumenge, amb el tradicional ranxo al centre social, a partir de les dues del migdia. El preu és de dos euros per persona i  l'aforament és limitat. Per assistir-hi s'ha de portar plats, coberts i un complement de disfressa.
 
Tothom que vulgui pot col·laborar en la preparació del Ranxo.  La concentració és a les deu del matí. I qui només vulgui venir a degustar-lo pot comprar els tiquets fins al dia 24 de febrer, fins a esgotar-se existències. La venda es realitza al centre cultural Sant Domènech.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit