Notícies | Agenda

Roses

Christoph Rahn i Santi Escura protagonitzen una tarda de clàssics al Teatre de Roses

Interpretaran obres de Josep Cervera i Bret i altres compositors
19-02-2017 13:53
0 vots
Tarda de clàssics a Roses EMPORDA.INFO

Tarda de clàssics a Roses EMPORDA.INFO

Aquest diumenge a les 18.00 hores continua la programació de teatre i música a Roses amb una tarda de clàssics amb Christoph Rahn, contrabaixista i Santi Escura, pianista. Els artistes formen aquest duet on el contrabaix agafa tot el protagonisme com a instrument solista, paper que habitualment està reservat al violí o el violoncel. Aquest concert serà una oportunitat única per escoltar aquests intèrprets així com pel repertori de 9 peces que oferiran en aquesta ocasió i que tindrà un caire molt especial.

Si escoltar un contrabaix en el paper de solista ja és un fet insòlit en els concerts de música clàssica, també ho és que els compositors triats per aquesta ocasió, la gran majoria siguin catalans. Si a més hi destaquem que la gran part de les peces han estat compostes a Roses i que el seu compositor és també de Roses, ens trobem davant d'un fet realment extraordinari i de molt difícil repetició.

La major part de les peces que interpretaran són composicions fetes per Josep Cervera i Bret. En aquest concert en tindrem l'oportunitat d'escoltar- ne una petita mostra de 5 peces de la mà de Christoph Rahn, primer contrabaix de l'orquestra OBC a Barcelona i acompanyat al piano de Santi Escura, pianista, compositor, arranjador i professor de música a escoles de música de Figueres i Girona.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

No t'ho pots perdre. . .

Visita dels gegants de Santa Coloma de Farners

Espectacles

Visita dels gegants de Santa Coloma de Farners

Residència Geriàtrica Sant Salvador d'Horta - Santa Coloma de Farners

Glòria Vila

Concerts

Glòria Vila

Guingueta dels Jardins de les Pedreres - Girona

Cercavila de gegants i capgrossos

Festes

Cercavila de gegants i capgrossos

- Santa Coloma de Farners

Barraques 2019 i concerts

Concerts

Barraques 2019 i concerts

Parc de Sant Salvador - Santa Coloma de Farners