Notícies | Agenda

Pont de Molins

Catalunya Ràdio viu el Dia Mundial de la Ràdio a Pont de Molins

'Popap' de Mariola Dinarès es retransmetrà en directe des de la plaça de l'Ajuntament
10-02-2017 09:44
0 vots
Mariola Dinarès condueix el programa 'Popap' CATALUNYA RÀDIO

Mariola Dinarès condueix el programa 'Popap' CATALUNYA RÀDIO

Aquest dilluns 13 de febrer es viurà el Dia Mundial de la Ràdio. Per celebrar-ho, la programació de Catalunya Ràdio tindrà més moviment que mai, en una jornada en què els realitzadors de l'emissora es desplaçaran a diversos punts del país. Un dels escenaris escollits és Pont de Molins on l'equip del programa 'Popap', amb Mariola Dinarès, farà el programa des de la cabina d'un camió situat a la plaça de l'Ajuntament.

El dia 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio, que la Unesco va proclamar per commemorar el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, l'any 1946. Per celebrar aquesta efemèride, aquest any, Catalunya Ràdio es proposa acostar-se encara més a l'audiència i viure tota la jornada al costat de les persones que, dia a dia, segueixen els programes de l'emissora i fan que sigui el que és.

Per aquest motiu, s'han anat recollint desenes de propostes a través del web de Catalunya Ràdio en què els oients expliquen on viuen i quin programa voldrien que es fes a casa seva. Entre totes les opcions, cada equip de l'emissora en triarà una, que serà on es farà l'emissió en directe el dilluns 13 de febrer. Una de les propostes que ja s'estan treballant és la del programa de tendències 'Popap', dirigit i presentat per Mariola Dinarès, que es farà en directe des de la cabina d'un camió a la plaça de l'Ajuntament de Pont de Molins, a l'Alt Empordà.

'El matí de Catalunya Ràdio', amb Mònica Terribas; 'Estat de Gràcia', amb Roger de Gràcia; els informatius 'Catalunya migdia' i 'Catalunya vespre', i l'esportiu 'Tot costa' també sortiran fora dels estudis de Catalunya Ràdio per acompanyar els seus seguidors d'una manera especial, desplaçant-se allà on han demanat els oients.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
En Peyu presenta uns cracs de l'Street Squad i també apareix el comiat més emotiu d'Andrés [..]
Deixa el teu comentari
Reza Pahlavi va celebrar el 2.500 aniversari de la monarquia persa el 1971 amb una despesa [..]