Notícies | Agenda

Llançà

Llançà atorga les llances d'or i de plata en el marc de la festa major

Arnard Plujà i Fredrik Strand Sánchez rebran el guardó per la seva contribució al municipi
21-01-2017 16:54
0 vots

L’Ajuntament de Llançà atorgarà cada any els guardons que distingeixen la tasca de persones vinculades al municipi. Enguany la llança d’or 2017 recaurà en Arnald Plujà i Canals, mestre i geògraf pel seu coneixement i contribució a la divulgació del nom de Llançà, la seva història, i el seu entorn natural, mitjançant la publicació de diversos llibres fruit d’un acurat estudi al llarg de molts anys. Pel que fa a la Llança de Plata el guardonat és el jove Fredrik Strand Sánchez que destaca per la seva col·laboració desinteressada en diversos actes socials en el municipi de Llançà, oferint concerts.

Trand va néixer a Estocolm (Suècia) ara fa 17 anys i resideix al poble altempordanès des dels 5 anys. Estudia segon curs del Batxillerat científic a l’institut de Llançà i el seu talent musical l’ha fet mereixedor d’una beca artística per estudiar cant líric al Liceu de Barcelona. Aquest any la Llança de Coure també ha quedat deserta.

L’acte de lliurament de les llances és un dels més especials de la festa major de Llançà. Tindrà lloc aquest diumenge a les 17.00 hores per la festa a l’envelat del mercat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: