Notícies | Agenda

Albanyà

Natura i bolets com a reclam d'una fira única, a Albanyà

Se celebra la 6a edició d'una trobada molt popular, amb el meteoròleg Dani Ramírez com a pregoner
18-10-2016 15:43
0 vots
La fira atrau cada any molts visitants EMPORDA.INFO

La fira atrau cada any molts visitants EMPORDA.INFO

Els bolets estan garantits a la Fira d'Albanyà, perquè ha plogut els darrers dies i això fa que quedin enrere els primers anys de la fira, que van ser difícils en aquest sentit. L'alcalde del municipi, Joan Fàbregas, explica satisfet que "els bolets seran aquest diumenge el reclam per atraure visitants a un poble que ofereix grans atractius i un entorn natural ple d'encants". Albanyà és un lloc privilegiat de l'Empordà i molta gent visita aquell dia la fira per trobar bolets i per aproximar-se a aquest univers, cosa que fa que sigui una jornada molt especial per gaudir en família, i a aquest sector s'adreça una part important del programa d'actes.

Així, diumenge "només s'espera que faci bon temps perquè per degustar i comprar bolets no hi haurà problema". Les propostes durant tot el diumenge seran molt variades i giraran entorn el nucli antic, on es concentren unes trenta-cinc parades d'artesania i alimentació relacionades amb el món boletaire. Un any més hi haurà un tast de cuina del bolet, organiztat per la comissió de festes. El punt àlgid de la Fira serà al migdia, quan es faci el pregó ­inaugural, a càrrec del meteoròleg i boletaire Dani Ramírez. Tot seguit es farà un dinar popular, de nou al Càmping Bassegoda.

Durant tot el dia, al voltant de la fira, la programació serà àmplia i pensada també per al públic infantil: es faran passejades a cavall a la zona verda de la resclosa, gratuïtes per a la mainada, hi haurà animació amb Samuel Arderiu, s'habilitarà una zona de diversió per a petits i no tan petits que inclou: tobogan gegant, gàbia de boles, jocs esportius i concurs de munyir la vaca Bonica. Finalment, a partir de les quatre de la tarda i per anar posant elpunt i final a la Fira hi haurà animació infantil a càrrec de la companyia El Pot Petit, que farà les delícies dels més petits de la casa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit