Notícies | Agenda

Castelló d'Empúries

Manel, Cris Juanico i Joana Serrat tanquen Sons del Món

El festival entra en la recta final amb les entrades exhaurides tant per a Manel com per a l'exlíder de Ja T'ho diré
29-07-2016 08:18
0 vots
Els integrants del grup Manel SONS DEL MÓN

Els integrants del grup Manel SONS DEL MÓN

El festival Sóns del Món enfila la recta final de la millor manera possible. Arriba amb les entrades exhaurides el darrer concert de la temporada, que tindrà com a protagonistes els Manel. Després de tancar la gira d''Atletes, baixin de l'escenari' (2013), Manel han dedicat els darrers divuit mesos a preparar 'Jo competeixo', disc que presenten oficialment a l'Alt Empordà aquest divendres a les 22.30 hores, dins del festival, a Castelló d'Empúries.

Des de l'inici Sons del Món va apostar pels Manel, i aquesta serà la seva quarta visita a Sons del Món. Es tracta d'un dels fenòmens musicals més importants del país, que demostren disc rere disc que són un dels grups que perdurarà i que de ben segur 'Al Mar' i altres passaran a formar part dels clàssics intergeneracionals dels nostres temps.

Per aquest mateix divendres arriba una nova proposta que inclou l'experiència de sopar al bell mig de les vinyes del celler La Vinyeta de Mollet de Peralada i gaudir d'un concert de Joana Serrat entre ceps, raïms i el paisatge de l'Empordà.

Joana Serrat, hereva de la música folk i rock d'arrels americanes, deixarà tots els assistents captivats amb la seva sonoritat realista i íntima, altament intensa en ocasions, i amb una emotivitat que et sorprendrà. Enguany està presentant el seu nou àlbum d'estudi 'CrossThe Verge', convertida en una de les artistes de nova generació amb més projecció del moment. El concert s'emmarca dins el cicle «Música Entre Vinyes» que s'ha ampliat aquest any i que també aquest dissabte, a les 8 del vespre, proposa prendre una copa de vi als Cellers d'en Guilla, de Rabós, tot escoltant la música de Cris Juanico en una experiència pensada per a poc més d'un centenar de persones. Es tracta d'una temptadora activitat que porta l'actuació de l'exlíder de Ja T'ho Diré en un concert molt proper i intimista, que també té ja les entrades exhaurides. Serà una ocasió molt especial per conèixer en format acústic les cançons més populars de l'extensa discografia i maridar les seves poètiques creacions musicals amb els vins del Celler.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit