Notícies | Agenda

Aquest divendres nit

El carnaval de Roses ofereix una rua amb uns 3.500 participants

La festa d'enguany guanyarà en seguretat i control per prevenir els problemes d'abús de drogues i alcohol
04-02-2016 17:13
0 vots
El carnaval de Roses ofereix una rua amb uns 3.500 participants

El carnaval de Roses ofereix una rua amb uns 3.500 participants

Tot està a punt a Roses, només queden hores, perquè els carrers es transformin i s'omplin de color i festa. És el moment d'ultimar la disfressa i assajar el ball. Més de setanta colles desfilaran a la rua d'aquest divendres, la majoria amb carrosses. Més 3.500 participants protagonitzaran la festa més esperada de l'any, el Carnaval, després que ahir dijous arrenqués oficialment la festa amb l'arribada del Rei Carnestoltes, cercavila i ball a l'envelat.

Després de posar-se sobre la taula els problemes d'alcohol i drogues, que afecten sobretot la rua d'aquesta nit, la més multitudinària, "el Carnaval d'enguany guanyarà en seguretat i en control", explica el regidor de Cultura i Festes Francesc Giner. Finalment, l'esplanada del port no es tancarà, tal com es preveia inicialment, i després d'arribar a un acord amb les colles hi haurà més vigilància, il·luminació i es tancarà abans. També s'han pres mesures com la restricció de les begudes alcohòliques a les passades infantils.

Els actes principals seran la passada de divendres (21.00 hores), la desfilada infantil de dissabte a la tarda (16.00 hores) i la de diumenge (12.00 hores). D'entre la resta de propostes destacables, hi ha la celebració del sepeli del Rei Carnestoltes, dilluns, i també destaca l'arrossada popular que es fa al Pavelló per a unes 3.000 persones.

I demà dissabte hi haurà carnaval arreu la comarca, amb rues per als més petits a poblacions com L'Armentera (17.00 hores), L'Escala (16.00 hores) o Llançà i Peralada (16.30 hores) entre d'altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Es tracta d'un thriller centrat en la lluita antiterrorista basat en testimonis reals
Deixa el teu comentari
En el nou projecte, que arribarà el 2020, hi participarà part del mateix equip que va crear [..]