Notícies | Agenda

A Castelló i Roses

Sons del Món es consolida com a festival delicatessen de l'Empordà

Andrea Motis i Joan Chamorro a Castelló i Blaumut a Roses omplen els espais d'un públic fidel
12-07-2015 18:13
0 vots
El concert de Blaumut a la Ciutadella. SDM

El concert de Blaumut a la Ciutadella. SDM

Tot i la coincidència amb l'inici dels grans festivals de la Costa Brava, Sons del Món ha aconseguit consolidar la seva original proposta, com ho demostra el 'sold out' del concert inaugural a Castelló d'Empúries de Motis i Chamorro i les més de mil persones que van assistir al concert de Blaumut a la Ciutadella de Roses.

Les places pels tastos de vins previs als concerts també s'han exaurit, així com la majoria de menús que ofereixen els restaurants de les dues poblacions.

Sons del Món cuida fins al darrer detall, buscant la qualitat i no la quantitat. Els marcs incomparables -que es realcen amb una acurada il·luminació realitzada per a la ocasió-, la possibilitat de poder beure un vi maridat especialment per a cada actuació, i uns preus assequibles fan del festival un dels més atractius i amb més projecció de la Costa Brava.

Divendres vinent el festival acollirà a Suzanne Vega, un dels caps de cartell d'aquesta edició, que està aixecant una gran expectació ja que és l'únic concert que la creadora de Luca farà a Catalunya. I, dissabte, el festival es desplaçarà al celler Vinyes dels Aspres amb un concert de Roger Mas entre vinyes, amb les entrades esgotades des de fa setmanes.

Fins a final de mes, els espectadors de Sons del Món poden gaudir de les actuacions de Chambao, i de Chucho Valdés que també oferiran el seu únic concert a Catalunya d'aquest estiu. Gemma Hummet, al celler *lavinyeta, i Laia Vehí, al celler Masias Serra, completen el cartell amb actuacions entre vinyes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Després de sis anys, el destí de les recluses de Litchfield torna a estar dividit