Notícies | Agenda

El Molino i Gospel Viu s'incorporen al Circ Charlie Rivel per Fires

'Show Time' d'El Molino volen fer un homenatge a 'My way' i a molts altres temes que han marcat una manera de fer especial
25-03-2015 23:31
0 vots
El Molino i The Gospel Viu Choir per Fires a Figueres
Play

El Molino i The Gospel Viu Choir per Fires a Figueres Carles Pujol | Tramuntanatv.com

A les properes Fires i Festes, els promotors del Circ Charlie Rivel han programat igualment sota la innovadora Carpa que es plantarà a la Plaça de Catalunya de Figueres dos espectacles que enriquiran el programa de la Santa Creu 2015. D'una banda, l'actuació de la companyia oficial del mític cabaret El Molino de Barcelona amb la vedette Merche Mar i el seu cos de ball, en una de les seves rares sortides de la sala del Paral·lel (dimecres, 29 d'abril a les 20.30h) i, d'altra banda, un concert del popular grup The Gospel Viu Choir sota la direcció de Moisès Sala (Dijous, 30 d'abril a les 21h).

Aquest dimecres s'han posat a la venda les entrades pels dos espectacles a través del nou web www.SantaCreu2015.com i a l'Oficina de Turisme de Figueres. Depenent dels espectacles i de les categories de butaca, els preus de les entrades oscil·len entre els 6 i els 25€.

'Show Time'

A Frank Sinatra li va encantar la versió que va fer Paul Anka del 'Comme d'habitude' francès. El 'My way' s'identificarà pels segles dels segles amb 'la veu', i li va com a anell al dit. Amb la seva darrera revista, 'Show Time' a El Molino volen fer un homenatge a aquesta cançó i a molts altres temes que han marcat una manera de fer especial.

La companyia del cèlebre cabaret del Paral·lel existeix des de 1898; ha resistit guerres, dictadures, tancaments i crisis, i al passat mes de juliol va celebrar la funció número 2.000 de la nova etapa. Han viscut com han volgut, com han fet sempre, a la seva manera, sense que ningú els digués com ho havien de fer. Passen els anys, les dècades, i segueixen, adaptant-se als temps, fent riure, emocionant i sorprenent al seu públic.

A El Molino les coses mai són iguals, sempre canvien. El Molino és un espai versàtil, canviant, que s'adapta a tot, com aquest nou show que, fins i tot, encaixarà a la perfecció sota una Carpa de Circ! Burlesque, cabaret, números corals o solistes, acrobàcies i humor. El Molino Show-Time és tot això i molt més. Merche Mar, com a amfitriona de la casa, i El Molino Team (Lady Molino -Vanessa García-, Juli Bellot, Genia Tykhonkov, Maite Fernández, Roger Salvany, Aina Torné, i Geni Sánchez) amb acròbates convidats. Un show únic, a la seva manera. Per això són l'únic cabaret estable de l'estat, l'únic de producció pròpia, l'únic amb pedrera.

'My way' és la història dels que no depenen de ningú, dels que senten i viuen i diuen el què pensen, que no tenen por davant dels infortunis de la vida, que els resolen a la seva manera.

Merche Mar, la vedette i actriu còmica més estimada de Catalunya

Merche Mar és una vedette de revista i music hall considerada per alguns com de referència a El Molino. Va començar la seva carrera a El Molino quan tenia tretze anys, cap a l'any 1965, amb Johnson i Escamillo. Hi va fer diversos espectacles, com Rubias y morenas, La flauta del faraón, Las pícaras molineras, Béseme donde quiera, Taxi al Molino o Pluma y peineta, darrer espectacle abans del tancament en 1997. També ha estat la primera artista a actuar al nou espectacle Made in Paral·lel de la seva reobertura en 2010.

Entre 1997 i 2010 ha seguit actuant, tant en sales de tota Espanya com a la televisió (per exemple, té un paper a la sèrie Pelotas, de TVE) i al cinema (com Soldados de Salamina) i ha escrit un llibre autobiogràfic, El Molino: Historias de una vedette.

Esclat de gospel: a Figueres en escenari 360º

The Gospel Viu Choir és una formació musical de gospel fundada a Palafolls el 2002 pel seu director Moisès Sala i Deprius. Està formada per 90 cantaires de diferents comarques de Girona i Barcelona. La formació és tot un referent en el món del gospel a Catalunya i a l'estat espanyol. El seu repertori inclou versions actuals d'espirituals negres i gospel populars i tradicionals, peces d'autors moderns i també incursions en el soul, el blues i el jazz, però tenint com a eix vertebrador el gospel contemporani d'autors d'actualitat. Ha actuat a escenaris destacats (com el Gran Teatre del Liceu, o el Palau de la Música Catalana) i participat en festivals de renom (com el Festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols o el Black Music Festival de Girona). Han compartit escenari amb formacions de prestigi internacional com Soweto Gospel Choir, The Golden Gate Quartet i The Northern Kentucky Brotherhood Singers. També cal destacar la seva participació en el projecte Mou-te pels quiets a L'Auditori de Barcelona (ideat per Màrius Serra) i a la Marató de TV3 per la pobresa.

L'any 2006 la formació va iniciar el projecte Gospel Sense Fronteres que pretén dur a terme una tasca d'acció solidària a favor de la infància en benefici d'organitzacions sense ànim de lucre i ONG's que treballen pels nens a qualsevol part del món. Han estat beneficiàries de Gospel sense fronteres entitats com Fundació Amics Joan Petit Amics - Nens amb càncer (2006, 2010), Fundació Vicenç Ferrer (2007), Associació Catalana de la Síndrome de Rett i Obra Social Sant Joan de Déu (2008), Sonrisas de Bombay (2009), i Nexe Fundació (2011). El 2012, la formació compleix 10 anys i per celebrar-ho dedica el seu projecte de Gospel Sense Fronteres a les entitats amb les que ha treballat fins llavors. El 2014 la formació protagonitza la gravació d'un documental (El Cor) dirigit per Marc Juan que s'emet el gener de 2015 al Sense ficció de TV3.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: