Xerrades i Conferències a Girona

Josep Maria Fonalleras comenta Ordet

0 vots
Josep Maria Fonalleras comenta Ordet
Josep Maria Fonalleras comenta Ordet

Museu del Cinema

C/ Séquia, 1 17001 - Girona

Telèfon: 972 412 777
Web oficial
19 de Setembre de 2019
Gratuït
Horari: 19:00

Cinc seqüències per explicar una obra mestra

"Cinc seqüències per explicar una obra mestra", és el punt de partida d'aquesta sèrie de projeccions comentades. Els ponents trien una pel·lícula que consideren especial i escullen cinc moments del film. Aquests fragments es projecten i s'analitzen durant la sessió.

El cicle, entre el cinefòrum i la conferència, és una oportunitat d'aprofundir en títols claus de la història del cinema i analitzar-los amb la calma i el detall que es mereixen.

En aquesta sessió l'escriptor Josep Maria Fonalleras ens analitza en cinc seqüències: Ordet de Carl Theodor Dreyer (Dinamarca, 1955) 125 minuts VOSE

Cap a 1930, en un petit poble de Jutlàndia occidental, viu el vell granger Morten Borgen. Té tres fills: Mikkel, Johannes i Anders. El primer està casat amb Inger, té dues filles petites i espera el naixement del seu tercer fill. Johannnes és un antic estudiant de Teologia que, per haver-se imbuït de les idees de Kierkegaard i identificar-se amb la figura de Jesucrist, és considerat per tots com un boig. El tercer, Anders, està enamorat de la filla del sastre, líder intransigent d'un sector religiós rival. Aquesta circumstància revitalitza la discòrdia que sempre ha existit entre les dues famílies, ja que cap veu amb molt bons ulls que els seus fills es casin.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Congrés de paisatge

Xerrades i Conferències

Congrés de paisatge

Lloc: Auditori Palau de Congressos - Girona

Data: Tot l'any

El Coloquio Internacional [llegir +]
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Els espectadors podran viure «la il·lusió de la loteria de l'ERTO i conèixer un dels premiats» [..]